emem napisał(a): Ciekawe jestem co Wy - Czytelnicy - sądzicie o pomyśle kandydata dot. audytu. Czy taki audyt jest - Waszym zdaniem - potrzebny, czy nie?
Zapraszam do dyskusji.
~~Oliwkowy Rozchodnik napisał(a):emem napisał(a): Ciekawe jestem co Wy - Czytelnicy - sądzicie o pomyśle kandydata dot. audytu. Czy taki audyt jest - Waszym zdaniem - potrzebny, czy nie?
Zapraszam do dyskusji.
AUDYT TO MAŁO NIK LUB INNA SŁUŻBA PO WYBORACH SKARG BĘDZIE SPORO
~~Oliwkowy Rozchodnik napisał(a):emem napisał(a): Ciekawe jestem co Wy - Czytelnicy - sądzicie o pomyśle kandydata dot. audytu. Czy taki audyt jest - Waszym zdaniem - potrzebny, czy nie?
Zapraszam do dyskusji.
AUDYT TO MAŁO NIK LUB INNA SŁUŻBA PO WYBORACH SKARG BĘDZIE SPORO
~~Oliwkowy Rozchodnik napisał(a): Panie Małkowski plac Łokietka - Zgorzelecka to wstyd , to hańba dla wszystkich mieszkańców to przerażająca afera w samym centrum miasta to kpina z obywateli lista osób zamieszanych powinna być umieszczona przed wyboramiJak mamy rozumieć słowa aktualnego właściciela placu przy Lokietka z Spectrum Galerie Wrocław;,"sekretarz Zieliński zarzadał od nas 1mlnzł...…………." Nikt tego nie wyjaśnił ,sprostował czy oddał sprawę do sądu. To trzeba bezwzględnie wyjaśnić!!!!!!!!!!!!!!!
~~Ceglastoróżowy Miłek napisał(a): Istotną sprawą jest również upublicznienie kondycji spółek komunalnych i audyt kadrowy. Przez lata były to prywatne folwarki baronów miejskich i synekury dla zasłużonych.Panie Maćku ,jesteśmy z panem niech pan umiejętnie rozbroi tą bombę,narusza pan interesy ludzi ,którzy maja długie ręce.