Pannazdzieckiem napisał(a): Buce , nie lubię Benka Łętowskiego , ale chłop ma rację. Kiedy szczeniakiem byłem Naród liczył sobie czterdzieści dwa miliona Luda i mówiło się o sześćdziesięciu za czasów mego idola Gierka w dwutysięcznym . Dzisiaj w dwudziestym pierwszym wieku Naród jest rozwalony i nawet pisać poprawnie nie potrafi , nie mówiąc o liczebności ... depopulacja.
Benek , jeśli nowy prezio , Twój idol Małkowski wygra , to dowiecie się obaj co stanowi paragraf 220 konstytucji ? Czy dalej będziecie uprawiać mowętrawę ?
Dlatego Cię nie lubię Benek , bo pier.... dołami się zajmujesz , zamiast istotą rzeczy.
Moja wizja jest taka ... Naród powinien odzyskać władzę nad dystrybucją i produkcją własnego pieniądza , tak było za Gierka . A ławeczki , dziury w chodnikach , betonowanie miasta , Orki , Srolki i Skocznie Małysza w Bolesławcu , to pic na wodę i fotomontaż , gdzie Mistrzem jesteś.
Dlatego nie wybieram , Ci których wybieramy nie mają nic do gadania , Ci co stanowią autentyczną władzę , są niewidzialni ... tylko nie wiem , czy to są jeszcze Ludzie ...
Ale credo , jest słuszne " Wybieramy ludzi bez wizji ". Bez wyjątków :D
Benek , proszę pogadaj ze mną , czuję się taki osamotniony ... , nikt mnie nie kocha :D
Pannozdzieckiem, większość już tak otumaniona, że szkoda pisać. Zapytaj się, dlaczego pudło, do którego wrzuca się kartki podczas wyborów nazywa się urną?
https://pl.wikipedia.org/wiki/Urna_(pojemnik)
Ludziom telewizja zastąpiła wizję :) Mają w głowie to, co im wszczepiono. Pamiętasz, co kiedyś miałeś w stopce?
Nie wymagaj od Benka za dużo. Naprawdę nie masz z kim pogadać?