Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Robert Relich burmistrzem Nowogrodźca
~~Łososiowa Brzoza niezalogowany
29 października 2018r. o 9:22
~~Sinawy Hebe napisał(a):
~Mahoniowy Kroplik napisał(a): Czytając wasze te wszystkie komentarze to się zygac chce jeden mądry od drugiego i który będzie lepszy w dopiepszeniu osobie co napisała dany komentarz i wyzwiska ty durny itd. Jeden jest za burmistrzem a drugi ryje nawet ci co głosowali na niego jedna osoba dobrze napisała że tu wszyscy są mądrzy bo nie widać kto pisze ale skoro Pan RR jest taki zły to po h

Jak widać dalej dom otwarty i każdy może wejść i wyjść.

Kanalia łże jak pies .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Woskowożółty Szczodrzeniec niezalogowany
29 października 2018r. o 10:36
~~Sepiowa Perowskia napisał(a):
~~Platynowa Hakonechloa napisał(a): Sepiowa Peronska= nie zycz nikomu co tobie nie miłe, bo może obrócić się przeciwko twojej osoby. Pomyśl // ////???.

Ja mu tylko życzę żeby zostawił tą rozdartą na pół gminę i wziął się za normalną pracę może przyjmą go do banku.Pokaż mi gdzieś takiego wójta czy burmistrza żeby był tak znienawidzony .gdyby naprawdę miał honor to nie kandydował by jak to zrobił przed laty Pan Szczerbień .

Znienawidzony jest tylko rpzez grupę oszołomów, chorych z nienawiści, tak samo jak grupa chorych oszołomów jest jego, pożal się Boże, pomocnikami, którzy więcej mu szkody przyczyniają, niż korzyści, w babraniu się w tej g...nej dyskusjinie na stronach "bolca". Obie strony, eskalując konflikt od tak długiego czasu, działają na szkodę gminy, bo uniemożliwiają jakiekolwiek mediacje i porozumenie, skutkujące współpracą. Rzygać mi się chce, widząc "merytoryczny"poziom waszej wymiany zdań! Jesteście społecznymi szkodnikami i powinniście się wstydzić, ale wy nie wiecie, co to wstyd. Szkoda, ze nie można nakazać upublicznienia "odgórnie" danych osób, które tu wypisują głupoty, Wtedy byśćie się wstydzili! A tak, to każdy się czuje bezpiecznie anonimowy. Precz ze szkodnikami!. Panowie Marczewscy! nie bądźcie hipokrytami zamknijcie, do cholery ten temat, Zróbcie coś dla dobra tej gminy, której sami jesteście (po części) mieszkańcami i osczędźcie dalszego wstydu jej i jej mieszkańcom!
~~Purpurowa Bergenia niezalogowany
29 października 2018r. o 11:58
~~Woskowożółty Szczodrzeniec napisał(a):
~~Platynowa Hakonechloa napisał(a): Sepiowa Peronska= nie zycz nikomu co tobie nie miłe, bo może obrócić się przeciwko twojej osoby. Pomyśl // ////???.

Ja mu tylko życzę żeby zostawił tą rozdartą na pół gminę i wziął się za normalną pracę może przyjmą go do banku.Pokaż mi gdzieś takiego wójta czy burmistrza żeby był tak znienawidzony .gdyby naprawdę miał honor to nie kandydował by jak to zrobił przed laty Pan Szczerbień .

Znienawidzony jest tylko rpzez grupę oszołomów, chorych z nienawiści, tak samo jak grupa chorych oszołomów jest jego, pożal się Boże, pomocnikami, którzy więcej mu szkody przyczyniają, niż korzyści, w babraniu się w tej g...nej dyskusjinie na stronach "bolca". Obie strony, eskalując konflikt od tak długiego czasu, działają na szkodę gminy, bo uniemożliwiają jakiekolwiek mediacje i porozumenie, skutkujące współpracą. Rzygać mi się chce, widząc "merytoryczny"poziom waszej wymiany zdań! Jesteście społecznymi szkodnikami i powinniście się wstydzić, ale wy nie wiecie, co to wstyd. Szkoda, ze nie można nakazać upublicznienia "odgórnie" danych osób, które tu wypisują głupoty, Wtedy byśćie się wstydzili! A tak, to każdy się czuje bezpiecznie anonimowy. Precz ze szkodnikami!. Panowie Marczewscy! nie bądźcie hipokrytami zamknijcie, do cholery ten temat, Zróbcie coś dla dobra tej gminy, której sami jesteście (po części) mieszkańcami i osczędźcie dalszego wstydu jej i jej mieszkańcom!

No i nadejszła wiekopomna chwiła.
Kto to tak nagle nawołuje do zgody narodowej? a no lisek, co wpadł we własne sidła.
Dlaczego w poprzednich latach nie było takich apeli? Ano ja ci powiem, bo miałes większośc i miales w d...reszte.
panowie Marczewscy dlaczego mielibyście zamykac ten tremat? Przeciez tu można sie dowiedziec wielu ciekawych rzeczy. na przykład ze brakuje kart wyborczych.
Mediacje i porozumienie - wspaniałe pojęcia, szkoda że zapomniane w poprzednich latach. Wiekszośc decyduje. Mediacje są kiedy jest pól na pół. I zamknij dom.
~~Woskowożółty Szczodrzeniec niezalogowany
29 października 2018r. o 12:53
~~Purpurowa Bergenia napisał(a):
~~Woskowożółty Szczodrzeniec napisał(a):

No i nadejszła wiekopomna chwiła.
Kto to tak nagle nawołuje do zgody narodowej? a no lisek, co wpadł we własne sidła.
Dlaczego w poprzednich latach nie było takich apeli? Ano ja ci powiem, bo miałes większośc i miales w d...reszte.
panowie Marczewscy dlaczego mielibyście zamykac ten tremat? Przeciez tu można sie dowiedziec wielu ciekawych rzeczy. na przykład ze brakuje kart wyborczych.
Mediacje i porozumienie - wspaniałe pojęcia, szkoda że zapomniane w poprzednich latach. Wiekszośc decyduje. Mediacje są kiedy jest pól na pół. I zamknij dom.

Nie jestem tym, za kogo mnie uważasz, ani nie mam z nim nic wspólnego. Byłęm juz zresztą za swe komentarzy indentyfikowany i z główną przeciwniczką R.R. - J.Ś., z któą też nie ma, nic wspólnego. Panowie Marczewscy mogliby zamnkąć ten temat, bo robicie na nim tylko gnój, tak samo zajadli zwolennicy, jak i wrogowie jednej, czy drugiej strony, taki że czuć go aż w Bolesławcu, gdzie pracuję. A co do porozumenia - zawsze warto o nim myśleć, zwłaszcza, gdy jest sytuacja patowa, a taka właśnie zaistniała. Mimo namiętnego zaklinania rzeczywistości żadna ze stron nie wyszła zwycięsko z konfrontacji. Wękwsość zadecydiowała: burmistrz R.R z radą w przewadze zespołu J.Ś. Więc się tego należy trzymać i w takim niełątwym układzie pracować. Bo właśnie jest demokratyczne pół na pół.
~~Rudy Driakiew niezalogowany
29 października 2018r. o 13:02
Nikt was nie wyleczy (niektórych) bo służba z zdrowia też choruje.
~~Kasztankowa Malwa niezalogowany
29 października 2018r. o 13:11
~~Rudy Driakiew napisał(a): Nikt was nie wyleczy (niektórych) bo służba z zdrowia też choruje.
Potrzebą jest aby dom otwarty zamknąć ,gdyż z tej przyczyny owe przeziębienia się biorą ,po prostu przeciąg mata.
~~Porcelanowy Miłorząb niezalogowany
29 października 2018r. o 14:39
Jak to być przegranym życiowo? No chyba wam nie wyszło na wyborach :) hehe
~Ciemnokasztanowy Pustynnik niezalogowany
29 października 2018r. o 14:56
Mówisz do radnych z poprzedniego rozdania? No trochę smutno.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.