~Ciemnokasztanowy Pustynnik napisał(a): Mówisz do radnych z poprzedniego rozdania? No trochę smutno.
~~Woskowożółty Szczodrzeniec napisał(a):~~Sepiowa Perowskia napisał(a):~~Platynowa Hakonechloa napisał(a): Sepiowa Peronska= nie zycz nikomu co tobie nie miłe, bo może obrócić się przeciwko twojej osoby. Pomyśl // ////???.
Ja mu tylko życzę żeby zostawił tą rozdartą na pół gminę i wziął się za normalną pracę może przyjmą go do banku.Pokaż mi gdzieś takiego wójta czy burmistrza żeby był tak znienawidzony .gdyby naprawdę miał honor to nie kandydował by jak to zrobił przed laty Pan Szczerbień .
Znienawidzony jest tylko rpzez grupę oszołomów, chorych z nienawiści, tak samo jak grupa chorych oszołomów jest jego, pożal się Boże, pomocnikami, którzy więcej mu szkody przyczyniają, niż korzyści, w babraniu się w tej g...nej dyskusjinie na stronach "bolca". Obie strony, eskalując konflikt od tak długiego czasu, działają na szkodę
gminy, bo uniemożliwiają jakiekolwiek mediacje i porozumenie, skutkujące
współpracą. Rzygać mi się chce, widząc "merytoryczny"poziom waszej wymiany
zdań! Jesteście społecznymi szkodnikami i powinniście się wstydzić, ale wy nie wiecie,
co to wstyd. Szkoda, ze nie można nakazać upublicznienia "odgórnie" danych osób, kt
óre tu wypisują głupoty, Wtedy byśćie się wstydzili! A tak, to każdy się czuje
bezpiecznie anonimowy. Precz ze szkodnikami!. Panowie Marczewscy! nie bądźcie hipokrytam
i zamknijcie, do cholery ten temat, Zróbcie coś dla dobra tej gminy, której sami jesteście (
po części) mieszkańcami i osczędźcie dalszego wstydu jej i jej mieszkańcom!
~Szarobiała Ślazówka napisał(a): Czego jak czego ale ambicji Robertowi odmówić nie można.
~~Karmelowy Jabłoń napisał(a):~Szarobiała Ślazówka napisał(a): Czego jak czego ale ambicji Robertowi odmówić nie można.
Tu przyznam ci rację on jest tak ambitny ,że jak Wykroty mu zaszły za skórę 12 lat temu to ambitnie i skutecznie ich marginalizuje i poniża .
~~Szarobrunatny Migdałowiec napisał(a):~~Karmelowy Jabłoń napisał(a):~Szarobiała Ślazówka napisał(a): Czego jak czego ale ambicji Robertowi odmówić nie można.
Tu przyznam ci rację on jest tak ambitny ,że jak Wykroty mu zaszły za skórę 12 lat temu to ambitnie i skutecznie ich marginalizuje i poniża .
Może teraz będzie lepiej. Ile miał głosów u was.