~~Brązowozłoty Ubiorek napisał(a):
Ja to widzę inaczej. Radni z komitetu J.Ś. maja większośc. Moga skutecznie rządzic. Zabierzcie tylko mozliwośc dysponowania duża kasa burmistrzowi i zobaczycie świat stanie sie piekniejszy. Wyborcy J.Ś. patrzą i czekają.
A jęki o otoczeniu takim czy innym to można między bajki włożyć.
~~Brązowozłoty Ubiorek napisał(a):
Ja to widzę inaczej. Radni z komitetu J.Ś. maja większośc. Moga skutecznie rządzic. Zabierzcie tylko mozliwośc dysponowania duża kasa burmistrzowi i zobaczycie świat stanie sie piekniejszy. Wyborcy J.Ś. patrzą i czekają.
A jęki o otoczeniu takim czy innym to można między bajki włożyć.
~~Bladofioletowy Kuklik napisał(a): Słuchajcie ludzie: po co ta cała pyskówka i wzajemne obsmarowywanie błotem i g..nem! Obie strony niech przestaną zakłamywać rzeczywistość: wyborcy wypowiedzieli się jednoznacznie: burmistrzem powinien być nadal R.R. ale powinien być zmieniony skład rady gminy w stosunku do tego, co było wcześniej. Wyraźnie dali czerwoną kartkę nie samemu R.R, ale jego ekipie, jego drużynie radnych, co widoczne było zwłaszcza w Nowogrodźcu (tu R.R miał wyraźną przewagę nad J.S. w wyborach na burmistrza, ale żadnen z jego koandydatów nie został wybrany do Rady). O czymś to świadczy i powinno otworzyć oczy burmistrzowi: nie jest złym gospodarzem, tylko ekipę sobie wybrał do d..py. Niech więc dogada się demokratycznie z radnymi i niech skutecznie po partnersku rządzą. Ja wiem, że to będzie dla obu strony bardzo trudne - nauczyć się normalnie rozmawiać, ale po tym można poznać dojrzałość polityczną. A wzajemne nagonki w internetach bynajmniej temu nie służą! to jest niedźwiedzia przysługa, świadczona przez krzykaczy swym patronom. Pozamykać się i dajcie im szansę na współpracę! Bo inaczej to będzie kandencja stracona dla gminy!
~~Cyklamenowy Dziurawiec napisał(a): Wyborcy w Nowogrodźcu dali wyraźny sygnał, burmistrz Rpbert Relich, wiceburmistrz Joanna Świder, kto tego nie widzi jest ślepy!
~~Ciemnogranatowy Uczep napisał(a):~~Cyklamenowy Dziurawiec napisał(a): Wyborcy w Nowogrodźcu dali wyraźny sygnał, burmistrz Rpbert Relich, wiceburmistrz Joanna Świder, kto tego nie widzi jest ślepy!
Dobrze że nie było więcej kandydatów bo by ci stołków zabrakło :)
~~Cyklamenowy Dziurawiec napisał(a):~~Ciemnogranatowy Uczep napisał(a):~~Cyklamenowy Dziurawiec napisał(a): Wyborcy w Nowogrodźcu dali wyraźny sygnał, burmistrz Rpbert Relich, wiceburmistrz Joanna Świder, kto tego nie widzi jest ślepy!
Dobrze że nie było więcej kandydatów bo by ci stołków zabrakło :)
Zobacz kto ma wiekszość w radzie to zrozumiesz.