~~Pożółkły Bukszpan napisał(a): Widać że nie możecie się pogodzić z tym, że wygrał lepszy :) To dobrze, cieszy mnie wasze ujadanie :)brawo ty ,a kto wygrał nie rozumiem przecież to ona była lepsza.wy od rr normalnie nie czaicie bazy.myślą żę wygrali ahahahahahahahahah.
~~Karmelowy Jabłoń napisał(a):Tylko ,że,według was Robert be Asia cacy.Za cholerę nie wierzę w tę miłość do PISU.Za bardzo to towarzystwo kojarzy mi się z totalnymi-ten sam sposób prowadzenia kampanii opluć zochydzić .I jeszcze jedno dlaczego będąc namaszczonym przez PIS lansowali się jako niezależni.~Skalnica napisał(a): Rok 2014 Leszek S i Tadeusz z, ale nie tylko kandyduje z listy SLD popierają kandydata na prezydenta z PO. Rok 2018 popierają JS, która popiera PiS. Pytanie czy to radykalna zmiana poglądów..? Czy może raczej próba wpłynięcia do polityki na fali poparcia Pisu? Czy cała ta kampania nie była tylko jedna wielką ustawka? Czy można to potraktować jako kłamstwo wyborcze? Czy nie szczerzy kandydaci zasługują na zaufanie? wyborców?
Kandydatka ma jak najbardziej poglądy pro pisowskie Relich też zabiegał o poparcie PIS ale go nie otrzymał więc przykleił się do niby bezpartyjnych takich jak Dutkowski były działacz PZPR ,Haniszewski PZPR .Przybylski PZPR i PO .a czy pamiętacie Relicha jak był marsz ONR w Bolesławcu?
~Jasnozielona Jagoda napisał(a): Ja pamiętam, że to robił kat dla kata :-)
~~Rudawobrązowa Wierzba napisał(a):~~Karmelowy Jabłoń napisał(a):Tylko ,że,według was Robert be Asia cacy.Za cholerę nie wierzę w tę miłość do PISU.Za bardzo to towarzystwo kojarzy mi się z totalnymi-ten sam sposób prowadzenia kampanii opluć zochydzić .I jeszcze jedno dlaczego będąc namaszczonym przez PIS lansowali się jako niezależni.~Skalnica napisał(a): Rok 2014 Leszek S i Tadeusz z, ale nie tylko kandyduje z listy SLD popierają kandydata na prezydenta z PO. Rok 2018 popierają JS, która popiera PiS. Pytanie czy to radykalna zmiana poglądów..? Czy może raczej próba wpłynięcia do polityki na fali poparcia Pisu? Czy cała ta kampania nie była tylko jedna wielką ustawka? Czy można to potraktować jako kłamstwo wyborcze? Czy nie szczerzy kandydaci zasługują na zaufanie? wyborców?
Kandydatka ma jak najbardziej poglądy pro pisowskie Relich też zabiegał o poparcie PIS ale go nie otrzymał więc przykleił się do niby bezpartyjnych takich jak Dutkowski były działacz PZPR ,Haniszewski PZPR .Przybylski PZPR i PO .a czy pamiętacie Relicha jak był marsz ONR w Bolesławcu?
~~Bladofioletowy Kuklik napisał(a):Ja to widzę inaczej Całe to towarzystwo wzajemnej adoracji postawiło sobie za cel dorwanie się do korytka.obojętnie pod jakim szyldem ,w jakim sojuszu i z czyim poparciem. Po''trupach'' bez skrupulów.Lansując się na niezależnych,ale plan się nie powiódł . Nikt z wierchuszki się nie załapał , kilku pionków w radzie gminy to porażka ogłoszona jako sukceś ,To zaklinanie rzeczywistości . Jeśli popatrzymy na kryterium wiekowe ,był to ''ostatni dzwonek'', żeby zaistnieć dla większości z nich. Za 5 lat będzie po ''ptokach'' i żadne grożby i przechwałki tego nie zmienią . Co im zostanie SKS !!!~~Rudawobrązowa Wierzba napisał(a):~~Karmelowy Jabłoń napisał(a):Tylko ,że,według was Robert be Asia cacy.Za cholerę nie wierzę w tę miłość do PISU.Za bardzo to towarzystwo kojarzy mi się z totalnymi-ten sam sposób prowadzenia kampanii opluć zochydzić .I jeszcze jedno dlaczego będąc namaszczonym przez PIS lansowali się jako niezależni.~Skalnica napisał(a): Rok 2014 Leszek S i Tadeusz z, ale nie tylko kandyduje z listy SLD popierają kandydata na prezydenta z PO. Rok 2018 popierają JS, która popiera PiS. Pytanie czy to radykalna zmiana poglądów..? Czy może raczej próba wpłynięcia do polityki na fali poparcia Pisu? Czy cała ta kampania nie była tylko jedna wielką ustawka? Czy można to potraktować jako kłamstwo wyborcze? Czy nie szczerzy kandydaci zasługują na zaufanie? wyborców?
bo po prostu oni byli niezależni z poparciem PIS, czyli w powiecie bolesławieckim - żadnym. I jedni o drudzy - opozycja :-)