~~Szaropopielata Kalina napisał(a):~~Bladozielony Bukszpan napisał(a):Dobry tekst piszesz może dla kabaretów .~~Szaropopielata Kalina napisał(a):~~Szaropopielata Kalina napisał(a): Sory kto wygrał wybory.SER Robert kmiocie jest najładniejszy w gierałtowie.
SER to masz na ...ku .
Zastosowana autokorekta
~~Bladozielony Bukszpan napisał(a):super jesteś bardzo ładny~~Szaropopielata Kalina napisał(a):~~Bladozielony Bukszpan napisał(a):Dobry tekst piszesz może dla kabaretów .~~Szaropopielata Kalina napisał(a):~~Szaropopielata Kalina napisał(a): Sory kto wygrał wybory.SER Robert kmiocie jest najładniejszy w gierałtowie.
SER to masz na ...ku .
Do takich kabareciarzy jak ty .
Zastosowana autokorekta
~~Szaropopielata Kalina napisał(a):~~Bladozielony Bukszpan napisał(a):super jesteś bardzo ładny~~Szaropopielata Kalina napisał(a):~~Bladozielony Bukszpan napisał(a):Dobry tekst piszesz może dla kabaretów .~~Szaropopielata Kalina napisał(a):~~Szaropopielata Kalina napisał(a): Sory kto wygrał wybory.SER Robert kmiocie jest najładniejszy w gierałtowie.
SER to masz na ...ku .
Zastosowana autokorekta
~~Bladozielony Bukszpan napisał(a):Nie zrozumiałęś mnie kolego jestem za JŚ~~Szaropopielata Kalina napisał(a):~~Bladozielony Bukszpan napisał(a):super jesteś bardzo ładny~~Szaropopielata Kalina napisał(a):~~Bladozielony Bukszpan napisał(a):Dobry tekst piszesz może dla kabaretów .~~Szaropopielata Kalina napisał(a):~~Szaropopielata Kalina napisał(a): Sory kto wygrał wybory.SER Robert kmiocie jest najładniejszy w gierałtowie.
SER to masz na ...ku .
Prawie taki ładny jak twój Relich
Zastosowana autokorekta
~~Szaropopielata Kalina napisał(a):~~Bladozielony Bukszpan napisał(a):Nie zrozumiałęś mnie kolego jestem za JŚ~~Szaropopielata Kalina napisał(a):~~Bladozielony Bukszpan napisał(a):super jesteś bardzo ładny~~Szaropopielata Kalina napisał(a):~~Bladozielony Bukszpan napisał(a):Dobry tekst piszesz może dla kabaretów .~~Szaropopielata Kalina napisał(a):~~Szaropopielata Kalina napisał(a): Sory kto wygrał wybory.SER Robert kmiocie jest najładniejszy w gierałtowie.
SER to masz na ...ku .
Prawie taki ładny jak twój Relich
Zastosowana autokorekta
~~Przekrwiona Kolkwicja napisał(a): Relich powiedz prawdę co się stało ze 112 kartami do głosowania których brakuje .Są w twojej d......... poszukaj a na pewno znajdziesz.
~~Modrawa Rudbekia napisał(a):~~Przekrwiona Kolkwicja napisał(a): Relich powiedz prawdę co się stało ze 112 kartami do głosowania których brakuje .Są w twojej d......... poszukaj a na pewno znajdziesz.