~Złocistozielony Krokus napisał(a): Sobie tez niech obniża.
Będzie więcej w budżecie za co basen wybudują.
~~Kanarkowa Ostróżka napisał(a): Ale ich bodło, że tylu nowych radnych jest. Ta nie pewność: Znajdą zdrajcę czy nie ? Da się dalej pływać czy nie ?
Po tych wpisach widać, że najbardziej ta sytuacja to "BODŁA" byłą przewodniczącą. Tak dobrze szło. Szlak trafił plany...
~Brunatnorudy Łubinnik napisał(a): Akurat Pani przewodnicząca nie czyniła tego dla korzyści finansowych i widzę ze bodzie Ciebie właśnie to;)Jakoś dziwnym trafem dużo osób piszących wypowiada się w imieniu byłej przewodniczącej.Ja znam od lat TOSIĘ i myślę że wielu z mieszkańców Gminy również i nie potrzebnie trudzisz się szanowny Brunatny Łubinniku!!!
Zobaczymy jak Tobie pójdzie. Już płaczesz w pracy, ze nie dadzą Ci tyle wolnego.
~Brunatnorudy Łubinnik napisał(a): A ja znam Ciebie i wiem, ze jeździsz rowerem po wiosce w brudnym swetrze;)Widzisz co sobą reprezentujesz nie potrafisz czytać ze zrozumieniem przemawia przez Ciebie buta i piszesz głupoty .Człowiek jeżdżący rowerem i mający brudny swetr kojarzy mi się z człowiekiem który niestety musi pracować !!!
I ludzie Cię znają i uważają za szkodnika.