~~Miedziana Bylica napisał(a):~Brunatnorudy Łubinnik napisał(a): Akurat Pani przewodnicząca nie czyniła tego dla korzyści finansowych i widzę ze bodzie Ciebie właśnie to;)Jakoś dziwnym trafem dużo osób piszących wypowiada się w imieniu byłej przewodniczącej.Ja znam od lat TOSIĘ i myślę że wielu z mieszkańców Gminy również i nie potrzebnie trudzisz się szanowny Brunatny Łubinniku!!!
Zobaczymy jak Tobie pójdzie. Już płaczesz w pracy, ze nie dadzą Ci tyle wolnego.
~~Ciemnobrązowy Rannik napisał(a):Mieszkańcy Milikowa są wdzięczni za Piękne drugie boisko w Milikowie!!!~~Miedziana Bylica napisał(a):~Brunatnorudy Łubinnik napisał(a): Akurat Pani przewodnicząca nie czyniła tego dla korzyści finansowych i widzę ze bodzie Ciebie właśnie to;)Jakoś dziwnym trafem dużo osób piszących wypowiada się w imieniu byłej przewodniczącej.Ja znam od lat TOSIĘ i myślę że wielu z mieszkańców Gminy również i nie potrzebnie trudzisz się szanowny Brunatny Łubinniku!!!
Zobaczymy jak Tobie pójdzie. Już płaczesz w pracy, ze nie dadzą Ci tyle wolnego.
Jak tak dobrze znasz tą Tosię to powiedz dlaczego w oświadczeniu majątkowym nie wykazywała 2 działek .
~~Miedziana Bylica napisał(a):~~Ciemnobrązowy Rannik napisał(a):Mieszkańcy Milikowa są wdzięczni za Piękne drugie boisko w Milikowie!!!~~Miedziana Bylica napisał(a):~Brunatnorudy Łubinnik napisał(a): Akurat Pani przewodnicząca nie czyniła tego dla korzyści finansowych i widzę ze bodzie Ciebie właśnie to;)Jakoś dziwnym trafem dużo osób piszących wypowiada się w imieniu byłej przewodniczącej.Ja znam od lat TOSIĘ i myślę że wielu z mieszkańców Gminy również i nie potrzebnie trudzisz się szanowny Brunatny Łubinniku!!!
Jak tak dobrze znasz tą Tosię to powiedz dlaczego w oświadczeniu majątkowym nie wykazywała 2 działek .
~~Rudobrązowy Jabłoń napisał(a):~~Miedziana Bylica napisał(a):~~Ciemnobrązowy Rannik napisał(a):Mieszkańcy Milikowa są wdzięczni za Piękne drugie boisko w Milikowie!!!~~Miedziana Bylica napisał(a):~Brunatnorudy Łubinnik napisał(a): Akurat Pani przewodnicząca nie czyniła tego dla korzyści finansowych i widzę ze bodzie Ciebie właśnie to;)Jakoś dziwnym trafem dużo osób piszących wypowiada się w imieniu byłej przewodniczącej.Ja znam od lat TOSIĘ i myślę że wielu z mieszkańców Gminy również i nie potrzebnie trudzisz się szanowny Brunatny Łubinniku!!!
A o której jutro ma być ta wizja lokalna na tym słynnym boisku w Milikowie z udziałem Urzędu Marszałkowskiego i Urzędu Górniczego w sprawie nielegalnego eksploatowania kruszywa ?