Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PIS zwyciężył.

14505
DP
3 stycznia 2019r. o 21:09
nie wiem....
zgaduję

chociaż...

no dobra
wiem
ego altera tu krąży jak

duch

hahaha

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
3 stycznia 2019r. o 21:24
popatrz jaka dziwna zbieżność nastąpiła

odszedł ;)alterek odszedł z nim temat o wierszach i wierszykach ...
kto z nim odszedł?

''aa'' .....i tak dochodzę do wniosku
nad wyraz trafny nick dla siebie znalazł ...;)

dobrze piszesz ...''duch '' alterka pałęta się tu po forum niczym demon ...
a odcisk jego ''kopytka'' często tu obserwuję ...;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Karmelowy Hibiskus niezalogowany
3 stycznia 2019r. o 23:19
z okazji 100lecia odzyskania niepodległości - faszysta ministrem w rządzie pis
2900
#falco nieaktywny
4 stycznia 2019r. o 7:31
teraz wiecie w jaką stronę to wszystko zdąża...
teraz wiecie dlaczego ''władza'' nie widzi ''hajlujacych '' nie widzi faszyzujących haseł na niesionych banerach ,nie widzi i nie słyszy tego co wygaduje międlar ,rybak i jemu podobni...
teraz wiecie dlaczego bandyci bijący protestujące kobiety to tylko ktoś kto tak ''wyraża swoje niezadowolenie''

co robi w tym czasie ''bruzdzinski''?
cisza...
a jedynym ukaranym jest gość który rzucił racę ...

przykro jest patrzeć na nie(rząd) którego kraj który tak doświadczony przez nazistowskie zbrodnie nie tylko przeciwdziała ale wręcz kłania się takim ugrupowaniom...

to nie jest mój rząd , to nie jest mój prezydent i nie wiem czy to jeszcze mój kraj ....

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Białawoszary Oczar niezalogowany
4 stycznia 2019r. o 7:47
falco napisał(a): to nie jest mój rząd , to nie jest mój prezydent i nie wiem czy to jeszcze mój kraj ....

Twój kraj jest 50 km na zachód piąta kolumno. Twoje poglądy reprezentują niemiecką rację stanu. Depczesz polskie wartości, religię, kulturę, patriotyzm.
~~Czerwonopomarańczowa Wiśnia niezalogowany
4 stycznia 2019r. o 8:17
brawo kolego
670
ramaj
4 stycznia 2019r. o 9:37
~~Karmelowy Hibiskus napisał(a): z okazji 100lecia odzyskania niepodległości - faszysta ministrem w rządzie pis

Skorn
Twoi górą.
~~Zielonobrunatna Bazylia niezalogowany
4 stycznia 2019r. o 9:45
~~Karmelowy Hibiskus napisał(a): z okazji 100lecia odzyskania niepodległości - faszysta ministrem w rządzie pis

Ignorancja, głupota, nieuctwo zalewa ten portal...
Co ma wspólnego Adam Andruszkiewicz z ruchem Benito Mussoliniego?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Zapraszamy