~~Karmelowy Hibiskus napisał(a): Ciemna pisowska masa nie rozumie dzisiejszego świata bo pis ogłupia na Polaków
na większa skalę niż Kim Dzong Un.
~~Białawoszary Oczar napisał(a):~~Karmelowy Hibiskus napisał(a): Ciemna pisowska masa nie rozumie dzisiejszego świata bo pis ogłupia na Polaków
na większa skalę niż Kim Dzong Un.
Matki protestują bo zabrania im się mordować własne dzieci. Może już czas umierać...
~~Białawoszary Oczar napisał(a): Póki jest płodem, jest jeszcze szansa że urodzi się zdrowe. Były takie przypadki ze lekarze wieszczyli kalekę a tu zonk, zdrowe się urodziło.
To może niech matki walczą o prawo do zabijania kalek. Bo to czasem bywa ze dziecko jednego dnia zdrowe a drugiego ma wypadek. To po co się z nim męczyć. ZABIĆ! Życie powinno przecież być miłe i wygodne. Podoba ci się taki tok myślenia? Bo mi nie. A wiele się nie różni od tego o czym mówisz ty i te MADKI.
~~Białawoszary Oczar napisał(a):falco napisał(a): to nie jest mój rząd , to nie jest mój prezydent i nie wiem czy to jeszcze mój kraj ....
Twój kraj jest 50 km na zachód piąta kolumno. Twoje poglądy reprezentują niemiecką rację stanu. Depczesz polskie wartości, religię, kulturę, patriotyzm.
Zastosowana autokorekta