Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PIS zwyciężył.

~~Zielonobrunatna Bazylia niezalogowany
4 stycznia 2019r. o 13:52
To ma dowodzić, że PIS ogłupił kaczora? ;)

Typowe dla leminga - nie potrafi sformułować jednego własnego samodzielnie sformułowanego zadania :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Karmelowy Hibiskus niezalogowany
4 stycznia 2019r. o 14:22
pisowski minister zieliński (ten od konfetti i od patroli koło jego domu) posiada biuro poselskie na terenie własności parafii w Sejnach za które nie płaci czynszu a proboszcz chwali się podczas nabożeństw, że wiceszef MSWiA J. Zieliński załatwił 100 tys. zł na remont ołtarza. Zieliński oczywiście co miesiąc kasuje z kancelarii Sejmu szmal na prowadzenie biura poselskiego !! !! !!

~~Białawoszary Oczar niezalogowany
4 stycznia 2019r. o 14:43
~~Karmelowy Hibiskus napisał(a): Ciemna pisowska masa nie rozumie dzisiejszego świata bo pis ogłupia na Polaków
na większa skalę niż Kim Dzong Un.

A nie masz wrażenia że to raczej dzisiejszy świat zwariował? Jeszcze trochę a będziesz się musiał tłumaczyć ze związku heteroseksualnego. Matki protestują bo zabrania im się mordować własne dzieci. A władze zamiast dbać o bezpieczeństwo swoich obywateli, wpuszczają stada młodych wilków do owczarni. Mi się to wszystko w głowie nie mieści. Może już czas umierać...
~~Kirowy Narcyz niezalogowany
4 stycznia 2019r. o 14:57
~~Białawoszary Oczar napisał(a):
~~Karmelowy Hibiskus napisał(a): Ciemna pisowska masa nie rozumie dzisiejszego świata bo pis ogłupia na Polaków
na większa skalę niż Kim Dzong Un.

Matki protestują bo zabrania im się mordować własne dzieci. Może już czas umierać...

Oj tak ,zrób to oczar .
Pamiętasz protest osób niepełnosprawnych w sejmie ?
Jak dziecko w brzuchu to i pomocników wokół .
Jak się urodzi ,z wolą Boga niepełnosprawne ,pomocy z nikąd .
~~Białawoszary Oczar niezalogowany
4 stycznia 2019r. o 15:04
Póki jest płodem, jest jeszcze szansa że urodzi się zdrowe. Były takie przypadki ze lekarze wieszczyli kalekę a tu zonk, zdrowe się urodziło.
To może niech matki walczą o prawo do zabijania kalek. Bo to czasem bywa ze dziecko jednego dnia zdrowe a drugiego ma wypadek. To po co się z nim męczyć. ZABIĆ! Życie powinno przecież być miłe i wygodne. Podoba ci się taki tok myślenia? Bo mi nie. A wiele się nie różni od tego o czym mówisz ty i te MADKI.
~~Kirowy Narcyz niezalogowany
4 stycznia 2019r. o 15:19
~~Białawoszary Oczar napisał(a): Póki jest płodem, jest jeszcze szansa że urodzi się zdrowe. Były takie przypadki ze lekarze wieszczyli kalekę a tu zonk, zdrowe się urodziło.
To może niech matki walczą o prawo do zabijania kalek. Bo to czasem bywa ze dziecko jednego dnia zdrowe a drugiego ma wypadek. To po co się z nim męczyć. ZABIĆ! Życie powinno przecież być miłe i wygodne. Podoba ci się taki tok myślenia? Bo mi nie. A wiele się nie różni od tego o czym mówisz ty i te MADKI.

Dziadek ,takie rozwiązanie, Wy się modlicie przed porodem ,urodziło się , z woli waszego Boga kaleka .
Zabieracie go do siebie .
Zgoda ?
http://chochlikkulturalny.blogspot.com/2017/11/czy-bog-wybaczy-siostrze-bernadetcie.html
2900
#falco nieaktywny
4 stycznia 2019r. o 15:21
~~Białawoszary Oczar napisał(a):
falco napisał(a): to nie jest mój rząd , to nie jest mój prezydent i nie wiem czy to jeszcze mój kraj ....

Twój kraj jest 50 km na zachód piąta kolumno. Twoje poglądy reprezentują niemiecką rację stanu. Depczesz polskie wartości, religię, kulturę, patriotyzm.

mój kraj a raczej kraj w którym żyję jest tutaj oczarku i takie typki jak ty tego nie zmienią
możesz sobie pisać co chcesz , obrażać ,pluć jadem ale to nic dla Falco nie zmieni ...
moje poglądy to jasno sprecyzowane zdanie na temat tego co tu przytaczasz a co tobie jest obce...
polskie wartości?...napisz jakie
religię?..tą samą która doi bez znieczulenia zarówno kraj jak i społeczeństwo?
kulturę?...jaką gło.mbie? tą glińskiego który zamyka lub moderuje polskie teatry a chce dotować tylko filmy ''poprawne politycznie''
patriotyzm?...jaki ?...taki gdzie obok flag o polskich barwach narodowych powiewają flagi ze swastyką ?

nie ośmieszaj się kmiotku bo oprócz pełnego bzdur pisania nie jesteś w stanie napisać nic co ma sens a co by pokazało że oprócz pisania wyświechtanych frazesów masz w sobie jakiś potencjał ...

czy piszę to zrozumiałym dla ciebie językiem ? :]

ja...Falco betoniarz ...hahahahaha

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Rudobrązowy Rozmaryn niezalogowany
4 stycznia 2019r. o 16:16
PISIORY DO KIBLA TRZEPAĆ KARTOFLE
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza