~~felek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Marta napisał(a): Platforma, twór bez kręgosłupa. Nieważne z kim. Wazne, że przy korycie
O o może tobie nieważne z kim?.[/
Dla mnie ważne z kim, bo ja nie zagłosuje na kogoś kto odda władzę platformie. Impuls wstyd!
~~Amarantowy Tulipan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Modrawy Miłek napisał(a): Panie Przewodniczący, Panie Janie - moje serce zawsze biło po prawej stronie i jako wierny sympatyk PIS-u od zawsze, ogłoszoną dziś koalicję przyjąłem bardzo, ale to bardzo sceptycznie ! Dał się Pan poznać jako sprawny Polityk i umiejętny Negocjator ! Życzę Panu powodzenia w tym dziele, bo mimo, że utarł Pan nosa Wielkiemu Piotrowi to jednak w mojej ocenie zawarł Pan pakt z diabłem.
Czas pokaże, który z nas się dziś myli w ocenie tej rzeczywistości ... I oby to Pan miał rację - Tego Panu życzę !
W powiecie wszyscy zachowają stanowiska i brak ,,audytu ''PO-PSL-SLD spowoduje akceptacje tego co było i pozostanie.
~~Olek napisał(a): Wiecie czemu nasze miasto jest takie piękne? Bo Roman nigdy nie zbratał się z platformą. Platforma wszystko niszczy za co się nie weźmie. Zobaczycie co zrobią z orleanem i lotosem, lotem itd. A u nas lokalnie co zrobili z Pks, szpitalem itp. Oby nigdy wiecej