~~Ultramarynowy Czosnaczek niezalogowany 26 listopada 2018r. o 20:37
Pan Franciszek organizował nie tylko zabawy dla starszych ale również dla młodszych korzystając z pomocy Pań z KGW. Wiele razy brałem udział w tych zabawach oraz w festynach które były organizowane w Dobrej. Jakoś wcześniej nie spotkałem Pana Redaktora. Czyżby impreza dla znajomych sołtysa a może sołtys chcę zareklamować swoją osobę?? Jaki sołtys taka zabawa. Pozdrawiam
~Pomarańczowożółta Daglezja niezalogowany 27 listopada 2018r. o 21:20
"Pan Franciszek organizował nie tylko zabawy dla starszych ale również dla młodszych korzystając z pomocy Pań z KGW. Wiele razy brałem udział w tych zabawach oraz w festynach które były organizowane w Dobrej. Jakoś wcześniej nie spotkałem Pana Redaktora. Czyżby impreza dla znajomych sołtysa a może sołtys chcę zareklamować swoją osobę?? Jaki sołtys taka zabawa. Pozdrawiam
wczoraj o 20:37" DOBRZE GADA! Polać mu!!!! Chyba Sołtys reklamuje siebie - jaki to on jest dooobry... Niestety... Warto go dobrze poznać zanim odda sie głos na kolejnych wyborach
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.