~Herbaciana Choina niezalogowany 4 grudnia 2018r. o 21:32
Żeby każdy kociak miał własnego człowieka, skrawek ciepłego domu i pełną miseczkę, to również moje życzenie. Szczególnie przerażająca w bezdomności jest jesień i zima
~Herbaciana Choina niezalogowany 4 grudnia 2018r. o 21:41
Szarobury Złotlin - Co ma jedno do drugiego? Koty mają nie być adoptowane, bo na świecie są bezdomni? Czy ktoś jest przeciwny pomocy bezdomnym?Skąd wiesz, czy im nie pomaga? Pomóż bezdomnym i pomóż kotom. Może adoptuj?
~Perłowa Szałwia niezalogowany 4 grudnia 2018r. o 21:47
Choina... może złotlin ma problem z tym że nie jest napisane ... bezdomni z dworca polecają się do adopcji... zwykły hejt byleby pomarudzić , skrytykować. Takie czasy ...
~Jasnoturkusowy Sundaville niezalogowany 4 grudnia 2018r. o 22:19
Dwa i pół roku temu adoptowałem kotkę, która przybłąjała się pod nasz dom, czy też została porzucona... podrzucona... Tego nie wiem. Wiem za to, że dzięki obecności nowego członka naszej rodziny w naszym życiu nastąpiła zmiana. Zmiana bardzo pozytywna, kontakt z tak przeuroczym stworzeniem sprawia, że jesteśmy bardziej empatyczni i troskliwie patrzymy na los tych stworzeń, które nie zawsze same mogą sobie poradzić. Każdemu z was, o ile możecie, polecam danie szansy kto jest w potrzebie... nie ważne jak bardzo się zaangażujecie, najmniejsza forma pomocy będzie wielka.
~Pistacjowa Daglezja niezalogowany 4 grudnia 2018r. o 22:48
Dobrze, że to list kotki, która nie chodziła do szkoły podstawowej. Człowiek by nie napisał "... że wysłuchałeś moje prośby", tylko by prawidłowo odmienił.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.