~~Szarożółty Pigwowiec napisał(a): Jaka cywilizacja taki postęp.Zgadza się matołku gdyby chińczycy nie wynalezli papieru to byś się dziś podcierał gałezię ,a pózniej umył nią zęby ,choćaż pewnie i tak to robisz -sądząc po twoich tekstach.Mam nadzieję że ludzie dość szybko przejrzą na oczy odbędzie się referendum,rada zostanie owołana .Po nowych wyborach w radzie w miejsce oszołomów zasiądą mądrzy ludzie , a nie matoły MAATOLE.
Idąc tym tropem to jaki wielki postęp stanowi używanie szczoteczki do zębów.
A jakiż to postęp posiadać papier toaletowy!
Każdy kto kojarzy kanalizacje z postępem cywilizacyjnym niestety ma bardzo wąskie horyzonty myślowe. A ten co to powiedział pierwszy /wiemy, wiemy kto/ puścił bzdeta i cały czas jedzie na bzdecie i jeszcze się domaga żeby bić mu za to brawo.
~~Szarożółty Pigwowiec napisał(a): Jaka cywilizacja taki postęp.
Każdy kto kojarzy kanalizacje z postępem cywilizacyjnym niestety ma bardzo wąskie horyzonty myślowe. A ten co to powiedział pierwszy /wiemy, wiemy kto/ puścił bzdeta i cały czas jedzie na bzdecie i jeszcze się domaga żeby bić mu za to brawo.
~~Celestynowy Świerk napisał(a):~~Szarożółty Pigwowiec napisał(a): Jaka cywilizacja taki postęp.Zgadza się matołku gdyby chińczycy nie wynalezli papieru to byś się dziś podcierał gałezię ,a pózniej umył nią zęby ,choćaż pewnie i tak to robisz -sądząc po twoich tekstach.Mam nadzieję że ludzie dość szybko przejrzą na oczy odbędzie się referendum,rada zostanie owołana .Po nowych wyborach w radzie w miejsce oszołomów zasiądą mądrzy ludzie , a nie matoły MAATOLE.
~~Barwinkowa Szachownica napisał(a):~~Celestynowy Świerk napisał(a):~~Szarożółty Pigwowiec napisał(a): Jaka cywilizacja taki postęp.Zgadza się matołku gdyby chińczycy nie wynalezli papieru to byś się dziś podcierał gałezię ,a pózniej umył nią zęby ,choćaż pewnie i tak to robisz -sądząc po twoich tekstach.Mam nadzieję że ludzie dość szybko przejrzą na oczy odbędzie się referendum,rada zostanie owołana .Po nowych wyborach w radzie w miejsce
oszołomów zasiądą mądrzy ludzie , a nie matoły MAATOLE.
Po krec usku odwołany w referendum to będzie właśnie Relich i to szybciej jak myślisz.
Uważaj bo referendum może odwołać, ale nie radę.....
Zastosowana autokorekta
~Pozłocista Perowskia napisał(a): A mi się zdaje że rada reprezentuje lechosławiczow.
Panie szefie rady zrób pan najpierw porządek z nagłośnieniem sesji nic nie słychać, później startujecie do odzyskiwania gminy.
Czy dobrze widziałem kandydatkę wśród publiczności?