~~Siwy Jałowiec napisał(a):~~Zgniły Rdest napisał(a): 180 tys za działkę? Chcemy się dowiedzieć jakie było przeznaczenie tej działki. Czy to prawda że jakaś fundacja kościelna miała prowadzić działalność na terenie naszego grodu i warunkiem był zakup działki???? Kupy się to nie trzyma i cała kupa z tego będzie. Na szczęście. Bo była by to kolejna inicjatywa której nikt nie potrzebował. A dróg i chodników jak nie ma tak nie będzie.
Ja bym złożył donos na to :D Dawno żadnego nie było :D
~~Siwy Jałowiec napisał(a):~~Zgniłozielony Pustynnik napisał(a):~~Zgniły Rdest napisał(a): 180 tys za działkę? Chcemy się dowiedzieć jakie było przeznaczenie tej działki. Czy to prawda że jakaś fundacja kościelna miała prowadzić działalność na terenie naszego grodu i warunkiem był zakup działki???? Kupy się to nie trzyma i cała kupa z tego będzie. Na szczęście. Bo była by to kolejna inicjatywa której nikt nie potrzebował. A dróg i chodników jak nie ma tak nie będzie.
Po co ludziom oświetlenia,drogi i chodniki, ważne ,że wybrukowano ,, PLAC CZERWONY '' w Rynku za 4 ,5 miliona zł .
Będzie donosik? :D
~~Mlecznoróżowy Wilec napisał(a):~~Siwy Jałowiec napisał(a):~~Zgniły Rdest napisał(a): 180 tys za działkę? Chcemy się dowiedzieć jakie było przeznaczenie tej działki. Czy to prawda że jakaś fundacja kościelna miała prowadzić działalność na terenie naszego grodu i warunkiem był zakup działki???? Kupy się to nie trzyma i cała kupa z tego będzie. Na szczęście. Bo była by to kolejna inicjatywa której nikt nie potrzebował. A dróg i chodników jak nie ma tak nie będzie.
"Ja bym złożył donos na to" - więc składaj Siwy Jałowcu, a nie prowokuj innych. Tchórzysz ? Łatwiej chować się za innych ?
"Głupawe chichy" nie załatwią nieprawości i nie poprawią życia mieszkańców.
~~Siwy Jałowiec napisał(a):~~Mlecznoróżowy Wilec napisał(a):~~Siwy Jałowiec napisał(a):~~Zgniły Rdest napisał(a): 180 tys za działkę? Chcemy się dowiedzieć jakie było przeznaczenie tej działki. Czy to prawda że jakaś fundacja kościelna miała prowadzić działalność na terenie naszego grodu i warunkiem był zakup działki???? Kupy się to nie trzyma i cała kupa z tego będzie. Na szczęście. Bo była by to kolejna inicjatywa której nikt nie potrzebował. A dróg i chodników jak nie ma tak nie będzie.
"Ja bym złożył donos na to" - więc składaj Siwy Jałowcu, a nie prowokuj innych. Tchórzysz ? Łatwiej chować się za innych ?
Tylko łacha z was ...... :D Ja nie z tych co kablują
~~Siwy Jałowiec napisał(a):~~Mlecznoróżowy Wilec napisał(a):~~Siwy Jałowiec napisał(a):~~Zgniły Rdest napisał(a): 180 tys za działkę? Chcemy się dowiedzieć jakie było przeznaczenie tej działki. Czy to prawda że jakaś fundacja kościelna miała prowadzić działalność na terenie naszego grodu i warunkiem był zakup działki???? Kupy się to nie trzyma i cała kupa z tego będzie. Na szczęście. Bo była by to kolejna inicjatywa której nikt nie potrzebował. A dróg i chodników jak nie ma tak nie będzie.
Tylko łacha z was ...... :D Ja nie z tych co kablują