~Żółtobrązowy Lubczyk napisał(a): Ofiara jest oczywiście dobrowolna,ten temat to kolejna odsłona walki z kościołem katolickim w Polsce, gdy kolejne wybory wygra opozycja,masowo przyciągną tu islamistów i po kolędzie będą chodzić IMAMOWIE co bardzo usatysfakcjonuje redakcję b.i.oraz wszystkich komunistów tego miasta
falco napisał(a): '' Kolęda 2019. Proboszcz "pokornie prosi o zwiększenie ofiary o 50 zł". A rodziny zamożne o 100 zł''
''pokorna prośba''?
dla mnie to nawet nie bezczelność a wyrafinowany zabieg socjotechniczny
a to że portal co rok wraca do tematu to bardzo dobrze...
niech ''owczarnia'' wie jakich ma ''pasterzy''
:]
klucznick napisał(a): grzałka do parzenia wody na klamkę i niech w=y=p=i=e=r=d=a=l=a dzwonią do drzwi i jak się nie otwiera to za klamkę szarpią straszne natręctwo i chamstwo nastawione na zysk kasa kasa ,jak widzę faceta w sukience to mnie nosi .Qurwa co za kraj.nie przyjmujcie ciecia w tym roku po kolędzie .kopa w d-u-p-e i cześć.Tępy LEWAKU ,a kto ci każe zapraszać księdza,twój wybór ,ale uszanuj myślących i żyjących inaczej niż nakazuje to twoja ideologia.Kiedyś w obliczu śmierci zmienisz zdanie ,jak większość tobie podobnych.
~~Kasztanowatoczerwony Jarząb napisał(a):falco napisał(a): '' Kolęda 2019. Proboszcz "pokornie prosi o zwiększenie ofiary o 50 zł". A rodziny zamożne o 100 zł''
''pokorna prośba''?
dla mnie to nawet nie bezczelność a wyrafinowany zabieg socjotechniczny
a to że portal co rok wraca do tematu to bardzo dobrze...
niech ''owczarnia'' wie jakich ma ''pasterzy''
:]
falco podaj imię i nazwisko księdza oraz parafię :-). Oczywiście wypisywanie zmyślonych historii to twój styl :-). Podaj dane księdza i zastanów się, czy będziesz w stanie powtórzyć swoje oszczerstwa w sadzie twarzą w twarz :-).