~Rdzawobrunatny Szupin niezalogowany 13 stycznia 2019r. o 9:41
Abelia kłamiesz! Setki razy tam byłem i nigdy czegoś takiego nie widziałem! Ktoś płaci za wstęp żeby stać pod prysznicem... Puknij ty się w ten pusty, durny łeb! Palą tyłki i kąsacie. Dzięki waszemu ekonomiście od ping-ponga pójdziecie na bezrobocie!
~Ceglany Motylek niezalogowany 13 stycznia 2019r. o 10:17
Żenada banda złodziei i nic więce.Myślałam że czasy dyskryminacji się skończyły.Zamias zrobić udogodnienia
żeby jak najwięcej osòb korzystało z obiektu to starczyłoby na utrzymanie a w takim przypadku ilość osób korzystających z obiektu się zmniejszy i nie zarobią nawet na pracowników...Gratuluję pomysłu.
~Mahoniowy Nawłoć niezalogowany 13 stycznia 2019r. o 10:30
Logika z d.upy wzięta. Ktoś pracuje w Bolesłacu, ma firmę w Bolesławcu, a mieszka w np.Dobrej, i co?! Już nie swojak?
Oczywiście kierownik przeprowadził dogłębną analizę pochodzenia korzystających i wyszło na to, że Bośniawian jest tam znacząca mniejszość, dlatego koszty karty mieszkańca można przerzucić na obcych.
Czyli tłum przyjezdnych finansuje zniżkę dla mieszkańców.
Jeśli jest inaczej, wszyscy finansujemy korzystających z kart.
~Jaskrawozielona Cynia niezalogowany 13 stycznia 2019r. o 10:35
Panie kierowniku radny, granie na werbelku w jasełkach I w ping ponga bardzo dobrze Panu wychodziło. Może czas pomyśleć o zmianie zawodu?
Prezydenta niech pan nie słucha bo on na utrzymaniu podatnika całe życie. Własnego przedsiębiorstwa nigdy nie prowadził.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.