falco napisał(a): [
i jak tu z takim dyskutować....
do takich jak ty nie docierają opinie ludzi zajmujących się z racji zawodu tą tematyką..
ich zdanie na rozszerzające się ruchy faszystowskie do ciebie nie dociera?
ja zasypał bym cię zdjęciami ...
powtarzasz jak mantrę jedno -polska nie wystawiła...itd.
ale o słynnej już Brygadzie Świętokrzyskiej milczysz ...;)
Czytam forum sporadycznie, ale nie miałam okazji zobaczyć jak z kimś dyskutujesz. Nigdy nie dyskutujesz, najwyżej zadajesz pytania bez sensu i związku i sadzisz jaieś ogólnikowe aluzje sam nie wiesz do czego!
Zasypałbyś, podyskutowałbyś ale wolisz tylko miotać obelgi i nadmuchiwać swoje małe ego przez wyzywanie innych!
Opinie ludzi zajmujących się tą tematyką mnie nie interesują! Niejaki Gaweł, który założył ośrodek monitorowania czegoś tam właśnie okazał się pospolitym łajdakiem i kryminalistą i dostał wyrok, główny kapelmistrz KODU handlował kobietami (ale na pewno demokratycznie ;) ).
Nic nie masz,/B> i dlatego próbujesz utopić tę prawdę we wielosłowiu!
Gdyby w Polsce byli naziści, TVN nie musiałby organizować płatnych teatrzyków (waffel SS dla ubogich)!
A co ta Brygada Świętokrzyska? Wszystkich namawiasz do czytania, to może sam coś przeczytaj i przestań przytaczać te lewackie brednie!
PS
Naziści i komuniści i ci sami bracia lewacy. Wmawianie prawicy nazizmu jest nieuctwem i głupotą !