~~Krwawosina Żurawina niezalogowany 18 stycznia 2019r. o 18:09
Wstyd żeby miasto powiatowe nie miało stacjonarnego punktu poboru krwi... krwiobus przyjeżdża na jeden tydzień w miesiącu i nie zawsze w tym czasie mogę zdać krew a chętnie bym zdawała systematycznie...
Polecam szpital w Legnicy przyjmują każdego dnia, bardzo fajna atmosfera i obsługa. Miałem przyjemność korzystać z tego autobusu i powiedziałem sobie że już nigdy więcej pozdrawiam.
~~Ciemnobłękitny Kosaciec niezalogowany 18 stycznia 2019r. o 18:54
Szkoda że są takie warunki, że pogoda czy niepogoda a przed autobusem, żadnych warunków dla czekających. dziś zimno, powinni chociaż jakiś namiot, cokolwiek, kawa ciepła, herbata przed oddaniem.
~~Kalinowykardynalska Kolendra niezalogowany 18 stycznia 2019r. o 19:41
Miasto wielkości Bolesławca powinno mieć stały punkt poboru,Kiedyś można było posiedzieć ,wypić kawę ,herbatę ,porozmawiać i po ludzku miło spędzić czas i oddać krew .Teraz to dawaj i wypad!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.