~~Jasnofioletowy Ziarnopłon napisał(a): M21W2 napisał(a): Phineas napisał(a): . Gra na swoich wyborcach jak na pianinie.
Panna - Też tak myślę i jakoś cholera wcale mnie to nie dziwi .
Z biegiem czasu również Palikot się wypali , a wtedy system podsunie następnego masowego figuranta do rozbudzania emocji .
Piotrek , upłynęło od tego wpisu prawie 8 lat - czapki z głów .
Plantatorze ,jeszcze nie południe a Ty już pod wpływem .
Co komentujesz opoju ? Jaki Phineas ,jaka Panna jaki Piotrek ?
Nałóg czy skleroza albo jedno i drugie !
Wiem że masz problemy więc wytłumaczę jak przedszkolakowi nie obrażając przedszkolaków - post nie jest kierowany do Ciebie tylko do Piotrka znanego wszystkim jako Pannazdzieckiem w skrócie Panna . Prawie osiem lat temu w temacie podobnym jak Wiosna Biedronia tylko dotyczącym partii Palikota ....Phineas napisał(a): - . Gra na swoich wyborcach jak na pianinie. ............ Pannazdzieckiem w skrócie - Panna - odpisał ............ - Też tak myślę i jakoś cholera wcale mnie to nie dziwi .
Z biegiem czasu również Palikot się wypali , a wtedy system podsunie następnego masowego figuranta do rozbudzania emocji . .......... zacytowałem to dopatrując się analogii do obecnej sytuacji z Wiosną partią Biedronia . Przemiłe Ziarenko żaden Twój chamski komentarz mnie nie zaskoczy i nie zdeprymuje , wiem że jest to szczyt Twoich możliwości - Miłego Dnia - Ziarenko .