falco napisał(a): M21W2 napisał(a): Fobiak polecam film dokumentalny
przy okazji poleć mu stronę z której skopiowałeś tekst i chcesz by traktować go jak twój ...hahahaha
ty chcesz uczyć fobiaka historii ?...swojej ? :]
Ale z ciebie pustak - podejrzewam że chodzi Tobie o -- Wystąpienie Jana Olszewskiego w TVP co wyraźnie zaznaczyłem , zamiast głupawego zarzutu pokazuj dowody hipokryto , sam kopiujesz i wklejasz mnie to nie przeszkadza bo uznaję że fragment który kopiujesz i wklejasz jest zgodny z Twoimi poglądami jeżeli w ogóle można mówić że jakiekolwiek posiadasz . ........... To wystąpienie też skopiowałem - -- szukaj falkuś szukaj . ...Historyczne wystąpienie Olszewskiego
„Nie składam rezygnacji. I z pełną świadomością stawiam przed wami, posłowie, to zadanie, abyście według własnego sumienia głosowali za lub przeciw odwołaniu tego rządu. Czynię tak w przekonaniu, że od dzisiaj stawką w tej grze jest coś innego niż tylko kwestia, jaki rząd będzie w Polsce wykonywał ten budżet do końca roku” – mówił Olszewski.
„Że w grze jest coś więcej, że w grze jest pewien obraz Polski, jaka ona ma być. Może inaczej – czyja ona ma być. Jest Polska, była Polska przez czterdzieści parę lat – bo to jednak była Polska – własnością pewnej grupy. Własnością z dzierżawy, może nawet raczej przez kogoś nadanej. Po tym myśmy w imię racji, własnych racji politycznych, zgodzili się na pewien stan przejściowy. Na kompromis, na to, że ta Polska jeszcze przez jakiś czas będzie i nasza, i nie całkiem nasza” – dodał..