~~Złocisty Hibiskus napisał(a):~~Ochrowy Żagwin napisał(a): Adrian to mało istotny parch. Taki wrzód na dupie Narodu, a w swojej partii ma status kmiota, którym właściwie jest. Taki wioskowy głupek. Lać na niego ciepłym moczem, może się czegoś nauczy (bo on się cały czas uczy, uczy się cały czas, wszędzie) lol
myślisz, że jak piszesz anonimowo to Ci wszystko wolno, czekaj jeszcze chwila i już nie będziesz taki cwany!!!!a pisząc takie rzeczy pewnie nic nie ogarniasz jeśli chodzi o politykę , a i intelektem też nie grzeszysz, szkoda mi Ciebie ,ale popisz sobie , tyle Twojego!!
~~Jasnoróżowa Kobea napisał(a): Kto tu zaprosił tego notariusza ,!Tylko nie piszcie ,że Horzempa .
~~Brudnoszary Rabarbar napisał(a):~~Złocisty Hibiskus napisał(a):~~Ochrowy Żagwin napisał(a): Adrian to mało istotny parch. Taki wrzód na dupie Narodu, a w swojej partii ma status kmiota, którym właściwie jest. Taki wioskowy głupek. Lać na niego ciepłym moczem, może się czegoś nauczy (bo on się cały czas uczy, uczy się cały czas, wszędzie) lol
myślisz, że jak piszesz anonimowo to Ci wszystko wolno, czekaj jeszcze chwila i już nie będziesz taki cwany!!!!a pisząc takie rzeczy pewnie nic nie ogarniasz jeśli chodzi o politykę , a i intelektem też nie grzeszysz, szkoda mi Ciebie ,ale popisz sobie , tyle Twojego!!
Drugi sort ,zdradziecka morda ,komunista i złodziej wyraził swoje zdanie .Od kiedy to Złocisty nie wolno ?
~~Bławatkowy Winobluszcz napisał(a):~~Jasnoróżowa Kobea napisał(a): Kto tu zaprosił tego notariusza ,!Tylko nie piszcie ,że Horzempa .
Jasnoróżowa Kobea lecz się na nogi bo na głowę za późno ha, ha, ha
~~Płoworuda Godecja napisał(a):~~Bławatkowy Winobluszcz napisał(a):~~Jasnoróżowa Kobea napisał(a): Kto tu zaprosił tego notariusza ,!Tylko nie piszcie ,że Horzempa .
A Ja tobie śmieciu proponuję lecz się na tą pustą swoją łepetynę czubku .
~~Żółtobiały Kroplik napisał(a):~~Płoworuda Godecja napisał(a):~~Bławatkowy Winobluszcz napisał(a):~~Jasnoróżowa Kobea napisał(a): Kto tu zaprosił tego notariusza ,!Tylko nie piszcie ,że Horzempa .
A Ja tobie śmieciu proponuję lecz się na tą pustą swoją łepetynę czubku .
Wielki masz zasób słów pomodlę się za ciebie i twoją głupotę