~~Makowy Maczek napisał(a):~~Zielonobiała Werbena napisał(a): Ta podwyżka to marnowanie publicznych środków.
Chory człowieku Ci ludzie na te pieniądze uczciwie pracują a marnowanie środków publicznych to jest 500+ koryto+ trzynastka dla emerytów żeby ich przekupić na wybory.
~~Cynobrowa Cebulica napisał(a):~~Makowy Maczek napisał(a):~~Zielonobiała Werbena napisał(a): Ta podwyżka to marnowanie publicznych środków.
Chory człowieku Ci ludzie na te pieniądze uczciwie pracują a marnowanie środków publicznych to jest 500+ koryto+ trzynastka dla emerytów żeby ich przekupić na wybory.
chory człowieku ludzie uczciwie pracowali na dzieci by dostać 1000 becikowe i 500+, to samo emeryci, wracaj do koryta
~~Srebrzystobiały Chaber napisał(a):~~Makowy Maczek napisał(a):~~Zielonobiała Werbena napisał(a): Ta podwyżka to marnowanie publicznych środków.
jako emeryt z 13-tką mam obstalowany wyjazd na Baleary.dzięki panu Kaczyńskiemu.obiecał kiedyś pod palmami ,ale przez te przystawki nie mógł zrealizować . tylko ten termin coś mi koliduje z wyborami.
~~Jasnopopielaty Szczawik napisał(a):~~Srebrzystobiały Chaber napisał(a):~~Makowy Maczek napisał(a):~~Zielonobiała Werbena napisał(a): Ta podwyżka to marnowanie publicznych środków.
jako emeryt z 13-tką mam obstalowany wyjazd na Baleary.dzięki panu Kaczyńskiemu.obiecał kiedyś pod palmami ,ale przez te przystawki nie mógł zrealizować . tylko ten termin coś mi koliduje z wyborami.
wałęsa też obiecywał PO 100 milionów , sam się obłowił a resztę ma w głębokim poważaniu