~~Płoworuda Tygrysówka napisał(a): Mam firmę i takich podwyżek nie mam. Czy zauważyliście żeby gdzie indziej ceny wzrosły o 100 %? nie sądzę. Sztucznie utrzymywano ceny przed wyborami, po wyborach zrobili swoje.
~~Wielbłądzi Moszenki napisał(a):~~Płoworuda Tygrysówka napisał(a): Mam firmę i takich podwyżek nie mam. Czy zauważyliście żeby gdzie indziej ceny wzrosły o 100 %? nie sądzę. Sztucznie utrzymywano ceny przed wyborami, po wyborach zrobili swoje.
Może i tak, a może nie. Nie wiem jaką prowadzisz firmę, jakie masz zużycie prądu, ale termy to specyficzna działalność , Tam nie da sie oszczędzać.
~~Zielony Czyściec napisał(a): proponuje p. Honoratke instruktorke z term bolesławiecki na stanowisko kier.term.Panu Łukaszowi zycze skutecznego awansu i by dotrzymał słowa o darmowych przejazdach liniami PKS a mieszkancy będą go nosic na rękach
~~Płoworuda Tygrysówka napisał(a): Mam firmę i takich podwyżek nie mam. Czy zauważyliście żeby gdzie indziej ceny wzrosły o 100 %? nie sądzę. Sztucznie utrzymywano ceny przed wyborami, po wyborach zrobili swoje.
~~Wielbłądzi Moszenki napisał(a):~~Płoworuda Tygrysówka napisał(a): Mam firmę i takich podwyżek nie mam. Czy zauważyliście żeby gdzie indziej ceny wzrosły o 100 %? nie sądzę. Sztucznie utrzymywano ceny przed wyborami, po wyborach zrobili swoje.
To tylko kwestia czasu:
https://24jgora.pl/artykul/jelenia-gora--drastyczny/615525
Podziękujcie za to rządom PIS.
~~Rudobrunatnyrudawa Gęsiówka napisał(a):~~Wielbłądzi Moszenki napisał(a):~~Płoworuda Tygrysówka napisał(a): Mam firmę i takich podwyżek nie mam. Czy zauważyliście żeby gdzie indziej ceny wzrosły o 100 %? nie sądzę. Sztucznie utrzymywano ceny przed wyborami, po wyborach zrobili swoje.
To tylko kwestia czasu:
https://24jgora.pl/artykul/jelenia-gora--drastyczny/615525
Podziękujcie za to rządom PIS.
Władze Jeleniej same sobie winne bo się spóźniły z ogłoszeniem przetargu.
~Rudobrunatnyrudawy Pomidor napisał(a): Człowiek renesansu. Kolejny awans pewnie na kierownika gałki śmieciarki.