Zastosowana autokorekta
~~Brązowożółty Fasolnik napisał(a): Jest za dużo pobłażania w sprawie wypalania traw. Uważam, że obligatoryjnie powinien być karany właściciel pola, na którym się pali. Bez dochodzenia, czy podpalił sam, czy podpaliły mu krasnoludki. Dla mnie ci, co wypalają to dziwny czlowiek i i bezmózgi, których nie pozdrawiam.
~~Ognistorudy Pomidor napisał(a):~~Brązowożółty Fasolnik napisał(a): Jest za dużo pobłażania w sprawie wypalania traw. Uważam, że obligatoryjnie powinien być karany właściciel pola, na którym się pali. Bez dochodzenia, czy podpalił sam, czy podpaliły mu krasnoludki. Dla mnie ci, co wypalają to dziwny czlowiek i i bezmózgi, których nie pozdrawiam.
a wiec nawet nie waz sie wchodzic na moje pole! moje i bede palil! a kleszcze niech ciebie zra...
~~Kobaltowy Różanecznik napisał(a): Róbmy zdjęcia sąsiadom wypalającym trawy. Nagrywajmy to na smartfony. To dowód w postępowaniu karnym.
~~Rudozłoty Rumianek napisał(a):~~Kobaltowy Różanecznik napisał(a): Róbmy zdjęcia sąsiadom wypalającym trawy. Nagrywajmy to na smartfony. To dowód w postępowaniu karnym.
Borelioza to straszna choroba...