~Terakotowy Zimowit napisał(a):
1. Naucz się pisania poprawnie po polsku
~Terakotowy Zimowit napisał(a): 2. Opowiedz, jakie to plany miał kandydat Małkowski co do mediów i które to medium jako jedyne miało dostawać pieniądze po wygranej Małkowskiego
~Terakotowy Zimowit napisał(a): 3. Opisz, jak po wyborach biegałeś od jednej do drugiej lokalnej władzy z prośbą o pieniądze i jak się przymilałeś.
~Terakotowy Zimowit napisał(a): Jak to zrobisz, to wtedy pogadamy o wolności słowa i dziennikarstwie.
~~Kremowy Gajowiec napisał(a): Czy ktoś zabrania Panu publikacji jakichkolwiek treści? Czy jest bolec.info jest jest represjonowane przez władze miasta/ powiatu/ państwa?
~Terakotowy Zimowit napisał(a): Jest Pan zagorzałym przeciwnikiem Romana i na siłę stara się Pan szkodzić. Jestem cieka jaka była by narracja gdyby i bolec.info przypadł większy kawałek z miastowego tortu.
Nie jestesmy zainteresowani zadnym miejskim tortem. Żyjemy bez tego i bez problemu sobie z tym radzimy. Miasto czy inne urzedy mogą - jeśli chcą - skorzystać z naszej komercyjnej oferty - ale w żaden sposób nie zmienia ona naszej narracji. Tak było zawsze i tak będzie dopóki ja będę redaktorem naczelnym tego portalu.
Oczywiście moje ulubione stwierdzenie w tekście padło, bolec.info jest obiektywne:)
Moim zdaniem prezydent powinien naciskać na redakcje, aby teksty były pisane poprawnie i składnie, bo to wstyd dla takiego pięknego miasta jakim jest Bolesławiec.
Zastosowana autokorekta