~Złotorudy Sadziec napisał(a): 3maja z czego tu się cieszyć?Co innego gdyby rzeczywiście Polską rządzili Polacy.Do wiadomości wszystkich Polaków.Polacy nigdy nie zrównają się zarobkami z zachodem Europy-dlaczego?Rządziło PO i całe zyski z gospodarki wyparowały do Niemiec.Rządzi PIS i wszystko idzie do Izraela.Niemcy zawsze będą pilnować swoich interesów i żydzi też,dlatego Polacy będą tylko robić na ich fortunę.Jak nie niemiec to żyd! Niech ktoś wymieni chociaż 2 nazwiska z dziada pradziada Polskie z tych osób które zasiadają w polskim sejmie i senacie.Jest ktoś w ogóle taki jak Polak w tym sejmie??? Nigdy my Polacy nie będziemy mieć dobrze w tym Polinie,bo tyramy na żydów i niemców!Wpiszcie w przeglądarce kto jest kim przy okrągłym stole?
Amen w/g mojej wiedzy.
Nic dodać , nic ... wróć . Należy dodać , że moje pokolenie i pokolenie moich rodziców tyrało na Ruskich . Przyszła dobra zmiana po popaprańcach , a właściwie NOWA KONSTYTUCJA w 97 r ubiegłego stulecia , jeśli już o konstytucjach gadamy , okupant się zmienił , a kij na dupie , choć inny , to dalej boli , jak moich rodziców ... .
Przygłup Duda , wzorem któregoś z kacyków KC , nawołuje dzisiaj , żeby członkostwo w eurokołchozie wpisać do Konstytucji , tak , jak kiedyś " bratnią przyjaśń " :D Narodu Polskiego z Komitetem Centralnym KPZR , a nasz lokalny pan Prezydent mówi ...
" Polska kilka razy traciła i odzyskiwała niepodległość. ... "
Panie Prezydencie Dwuimienny :) Głupia Pannazdzieckiem pyta światłego , wykształconego Człowieka ... kiedy to Polanie , nie Polin była niepodległa , bo w/g mojej wiedzy od 966 ... zapomnij o niepodległości :D Zmienia się tylko but , który w dupę kopie panie Prezydencie :)
Oczywiście nie liczę na pańską " odpowieć " :D
ps. widzisz głupia Papugo , gdyby pan Prezydent , niezależnie od szczebla sprawowanej władzy , traktował Ludzi , jak ludzi ... celowo , małą literą ... , bo wielkość bywa skromna :)
Nie koniecznie musi się pchać na świeczniki i żerować na zusowskich składkach emerytalnych i pensyjkach urzędników państwa istniejącego jedynie teoretycznie , jak mawiał Sienkiewicz :)
To ... nie schowa głowy w piach , jak struś ...
Zgromadzeni na placu ratuszowym , proszę Was , spróbujcie zrozumieć , czym prawników mami obecnie obowiązująca Konstytucja , która nie ma nic wspólnego z podświadomym pragnieniem szczęścia Każdego Człowieka :)
Dobranoc :)