~~Czerwonobrązowy Bieluń napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):~~Barwinkowy Kuflik napisał(a): ... NIE PÓJDĘ NA WYBORY - nie będę głosował na żrące się ze sobą" PSY". ...
Bardzo dobry wybór Kuflik :)
Jest absolutnie obojętne jaka opcja polityczna sprawuje władzę , albowiem chleba od tego nie przybywa. Jak słusznie zwróciłeś / aś uwagę należy reaktywować produkcję rolną , wraz z odbudową stad , oraz szeroko rozumianą opłacalnością produkcji rolnej. Reaktywować narodową gospodarkę , nawet jeśli miało by to znaczyć konieczność nacjonalizacji niemieckich montowni w Polsce , dla przykładu bolesławiecki Gerrerseimer , dawna Polfa . Ale przede wszystkim , jeśli o Konstytucji gadamy , to trzeba ją zmienić ... przynajmniej w paragrafie 220 , bo cała reszta to kosmetyka dla mas. Otóż państwo , które nie ma władzy nad własnym systemem monetarnym , jest państwem jedynie teoretycznym , jak słusznie mawiał Sienkiewicz. H ... D ... i kamieni kupa.
Jakiś czas temu proponowałem panu Dwuimiennemu , aby mocą urzędu wprowadził do obrotu lokalną walutę , wszak takie rzeczy dzieją się na świecie , tylko żydowska TV o tym nie gada. Grochem o ścianę konformizmu. Ale nie ma się co dziwić panu Prezydentowi , skoro prezio Duda ględzi coś o Polin i eurokołchoz wpisuje do Konstytucji , Premier lekką rączką finansuje hamerykańską rekinerię finansową , a nawet człowieka z " układu zamkniętego " można załatwić na gali Owsiaka.
Ja , podobnie jak Ty Kuflik , płaczę po Polsce ... wychodzi mi na to , że założenia Klubu Rzymskiego , takiej agentury NWO , stają się faktem za mojego życia. Oni sobie tam qurwa założyli , że w kraju nad Wisłą ma żyć 15 milionów posłusznych , bezmyślnych niewolników korporacji.
Miska ryżu i do roboty , a jak coś nie pasi , to w piach.
Mimo wszystko , miłej soboty Wam życzę :)
Bardzo mi ciebie żal musisz się szybko leczyć .