~Szmaragdowozielony Rojnik napisał(a): 500+,emerytura+, komu będzie się chciało zbierać truskawki za takie grosze?
DP napisał(a): Od przyszłego roku Niemcy otwierają granice dla Ukraińców.
wszystko co ''dobre szybko się kończy''
dla naszych pracodawców
czas zacząć szanować swojego
bo prawda jest taka że Polak to dobry pracownik
mir.ko napisał(a):~Szmaragdowozielony Rojnik napisał(a): 500+,emerytura+, komu będzie się chciało zbierać truskawki za takie grosze?
https://www.salon24.pl/u/frankunderwood/954434,kto-w-tym-roku-zbierze-szparagi-nad-szprewa
M21W2 napisał(a): Informacja o 8-9 zł. na godz . to kompletna bzdura , najsprawiedliwsza jest zapłata od zebranej łubianki , u mnie dobry pracownik zbiera 8-10 łubianek na godz . razy 3 zł . daje 24- 30 zł . przeciętnie to 6-7 łubianek , co daje 18 - 21 zł . Potrzebuję jeszcze 3- 4 osoby , zapewniam dowóz i powrót z jednej miejscowości z okolic Ocic . Tel . 696207676 . - zbiory początkiem czerwca , praca 3-4 godz . od 16 ,00 .W krótkim czasie zgłosiło się więcej osób jak potrzebuję , mam już komplet , ogłoszenie nie aktualne .
M21W2 napisał(a):M21W2 napisał(a): Informacja o 8-9 zł. na godz . to kompletna bzdura , najsprawiedliwsza jest zapłata od zebranej łubianki , u mnie dobry pracownik zbiera 8-10 łubianek na godz . razy 3 zł . daje 24- 30 zł . przeciętnie to 6-7 łubianek , co daje 18 - 21 zł . Potrzebuję jeszcze 3- 4 osoby , zapewniam dowóz i powrót z jednej miejscowości z okolic Ocic . Tel . 696207676 . - zbiory początkiem czerwca , praca 3-4 godz . od 16 ,00 .W krótkim czasie zgłosiło się więcej osób jak potrzebuję , mam już komplet , ogłoszenie nie aktualne .