~~Jasnozielony Rabarbar napisał(a): Nie pomógł TUsk na białej szkapie, nie pomógł czaskowski z lgbt, nie pomógł timermans, ani sekielski z ubeckimi pedofilami. Nie pomogła agresja na kościół. Wyzywanie od ciemnoty też homosiom nie pomoże, ani totalnej głupocie. Jeżeli teraz PIS wygrał, w wyborach teoretycznie dla nich najtrudniejszych, to na jesień totalna łopozycja ze scheretyną to będzie sflakowana dętka.Miałem coś napisać,ale tu jest ujęte wszystko.Lewaków bardzo boli taki wynik.
~~Jasnopopielaty Orlik napisał(a): Jestem przerażony tymi wynikami
wszystkie szczury uciekły zyskując bezkarność i miliony
młodzi ludzie w dużej mierze nie brali udziału
przegrała Polska
~~Jasnozielony Rabarbar napisał(a): Nie pomógł TUsk na białej szkapie, nie pomógł czaskowski z lgbt, nie pomógł timermans, ani sekielski z ubeckimi pedofilami. Nie pomogła agresja na kościół. Wyzywanie od ciemnoty też homosiom nie pomoże, ani totalnej głupocie. Jeżeli teraz PIS wygrał, w wyborach teoretycznie dla nich najtrudniejszych, to na jesień totalna łopozycja ze scheretyną to będzie sflakowana dętka.
Zastosowana autokorekta
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a):~~Jasnopopielaty Orlik napisał(a): Jestem przerażony tymi wynikami
przegrała Polska
To rzeczywiście przerażające!
Więcej niż 1/3 wyborców poparła koalicję komuchów, folksdojczów, aferzystów, złodziei i zboczeńców, której JEDYNYM programem jest demoralizacja dzieci, popieranie i propagowanie zboczeń!
Przykładem jest parkingowy.
Mózgi ludziom zżarło ze szczętem!
~~Jasnopopielaty Orlik napisał(a): Jestem przerażony tymi wynikamiA według już prawie oficjalnych wyników PIS zmiażdżył całą zakłamaną lewacką opozycję .Brawo PIS ,brawo KACZOR prezes jest wielkim politykiem!
przegrała Polska