kc napisał(a): Bernard napisał(a):
Bo u nas panuje pluralizm, wolność myślenia i decyzji, demokracja i takie tam przesądy. Każdy ma niezbywalne prawo to tworzenia i nadszarpywania na łamach swojego wizerunku i z tego prawa korzystamy : )
Paulina nawet na takim zdjęciu wygląda lepiej niż cała reszta redakcji. My jesteśmy przystojni jedynie po ciemku.
Wszystko w porządku, tylko wy piszecie o sobie : profesjonalni dziennikarze a nie portalik amatorów - pasjonatów kobiecych wdzięków.
Teraz biedna dziewczyna pójdzie w świat, będzie dodawać swoje selfie z telefonu do swoich artykułów i przez was będą się z niej nabijać.
Ja w życiu nie napisałem o sobie że jestem profesjonalnym dziennikarzem : )
W życiu też nie napisałem, że jestem pasjonatem kobiecych wdzięków.
Paulinę przyjęliśmy na praktykę bo nam się spodobało jej podejście do praktyki i do pracy.
I jesteśmy z tego zadowoleni. Ona twierdzi że też jest zadowolona, choć może ściemnia.
Jeśli jakiś anonimowy patafian postanowi nabijać się z niej bo mu się nie podoba jej zdjęcie, to wciąż będzie tylko anonimowym patafianem. A Paulina wciąż będzie młodziutką osobą, która ma dość odwagi cywilnej, by narażać się robiąc swoje na krytykę anonimowych patafianów.
Wrzucajcie anonimki swoje selfiaki, ponabijamy się : )
W czasach w których trudno znaleźć kogoś kto ma tylko dwie lewe ręce pracowała z nami przez miesiąc młoda, zdolna, bystra, pracowita uczennica. Bo chciała. Doceńmy to zamiast przypierniczać się do fotki, ok?