Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Tomasz Sekielski w Bolesławcu!
~~Szarobura Glicynia niezalogowany
2 czerwca 2019r. o 7:44
Pannazdzieckiem napisał(a): Zachodzę w głowę , dlaczego Ty się mnie tak boisz głupia Papugo ? Ja mam do komendy rzut beretem , wiesz przecież , ale co Ty masz na sumieniu , że tak bardzo szukasz wrogów ? Może i o pedofilie mnie oskarżysz głupia Papugo ? Pal licho biednych emerytów . Jeśli dla Ciebie każdy w koloratce to pedofil , to mogę założyć koloratkę i wtedy będziesz miał twarde dowody ... do donosu :D

Poważnie , byłeś już na komendzie ? Bo nic nie przyszło , żadne wezwanie ... ja pier..ole!!
Ale baran.

ja się ciebie boję ???? jak nie raz tu pisałem to jeszcze raz powtórzę -prosiłem byś mnie omijał szerokim łukiem bo nie chcę z tobą mieć nic wspólnego ...NIC
ale to do ciebie nie dotarło więc finał jest taki jaki jest ...
o jakim to sumieniu tu piszesz i co ma do tego jakiś paranoiczny wręcz związek pomiędzy sumieniem a szukaniem wrogów
tu na forum dawno się wyleczyłem z szukania wrogów czy przyjaciół a ty masz w tym kolosalny udział sprzedając mnie w najbardziej chamski sposób
bredzisz że ja mogę cię oskarżyć o pedofilię bo w przeciwieństwie do ciebie jestem na to za mądry ale nie jest już bredzeniem pisanie do mnie ''męska q....'' i za to bekniesz ...hahahaha

pal licho biednych emerytów?
i to już koniec?...niewygodny temat? :]
to ile chciałeś ''pożyczyć '' kasy na Kubika?...bo milczysz :]
to było 100 000 zł?
pytasz czy poważnie ?
wątpisz w to ? naiwniak i głupiec w jednym ....
''przyjadę i dostaniesz w czapę ''

§ 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
§ 2. Ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego.

pisz dalej ''destruktorze'' :]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Gołębi Rannik niezalogowany
2 czerwca 2019r. o 7:54
Cytujesz paragrafy a gówno z nich rozumiesz.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 czerwca 2019r. o 8:06
Miałem kiedyś przyjaciela . Zainwestowałem własną pracę i pożyczone pieniądze . Mieliśmy swego czasu najbardziej wykształconą ekipę do obierania ziemniaków na pierogi . Dwie piękne i inteligentne panie . Ale już nie mam przyjaciela ... mógłbym pójść na komendę z donosem , ale , mój były przyjaciel ma córcię , a ona niedawno urodziła ...

Następne pokolenia są najważniejsze głupia Papugo . Wisi mi co robisz , ale wqurwia mnie zamęt , jaki siejesz na forum.

Wiem przecież , gdzie mieszka Skornik , ile toż razy prowokowałeś Pawła ? Mam jaką koalicję ze Skornikiem założyć przeciwko Tobie , głupia Papugo ? :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Szarobura Glicynia niezalogowany
2 czerwca 2019r. o 8:18
urzekła mnie twoja historia:]
pisz ,pisz dalej te swoje wynurzenia za piękny dzień dla mnie bym czas tu tracił ...
Szklarska czeka ...
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 czerwca 2019r. o 8:33
~~Szarobura Glicynia napisał(a): urzekła mnie twoja historia:]
pisz ,pisz dalej te swoje wynurzenia za piękny dzień dla mnie bym czas tu tracił ...
Szklarska czeka ...

Z Bogiem głupia Papugo. Szerokości :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Płowobrązowy Zimowit niezalogowany
2 czerwca 2019r. o 10:41
Pannazdzieckiem napisał(a): Pal licho biednych emerytów .
Ale baran.

TO CO ,OKRADAŁEŚ ICH CZY NIE OKRADAŁEŚ

Mów jak Stwórca ,tak -tak ,nie -nie !
4743
#MANSON nieaktywny
2 czerwca 2019r. o 12:13
Pozdrawiam! Hehe!!![img=1559470396_6lvdtko.jpg]
~~Srebrnobiały Ubiorek niezalogowany
2 czerwca 2019r. o 12:52
Brawo Bolec.Info tak trzymać.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Zapraszamy