~~Złotawy Starzec napisał(a): Pannazdzieckiem napisał(a): ~~Złotawy Starzec napisał(a): Pannazdzieckiem napisał(a):
.. niech Siekielski przestanie p. ierdolić , jak głupia Papuga .
Mam zaszczyt znać takiego jednego ateistę , mogę rzucić nazwiskiem ,
papudze to ty możesz skoczyć
podkreśl to sobie wężykiem :]
w ''rzucaniu nazwiskami'' to jesteś tu jednym z pierwszych bywalcu ''świątyni'' w której ''siostrami'' są usłużne Ukrainki :]
Chciałem Ci dzisiaj szczelić selfi , tak ładnie wyglądasz w tym białym kubraczku , ale pomyślałem sobie , Panna myśli głupia Papugo , że Ciebie nikt nie zna i dlatego tak się właśnie produkujesz . Pana Pogodę znam i cenię sobie , życzliwy i serdeczny człowiek ... nie to co Ty głupia Papugo . Mam nadzieję , że nie spieprzysz roboty ...
ujadasz kmiocie za monitora ,straszysz najściem nawet w domu a jak przychodzi co do czego to kulisz ogon
więc daruj sobie te pohukiwania :]
papuga być może ''spieprzy robotę '' ale jest pewne że go nie oszuka i nie wyłudzi kasy jak ty od ''biednych emerytów'' jak to tu skorn opisywał
może właśnie dlatego ja a nie ty to robię :]
To , że w czapę nie dostałeś wynika tylko z tego , że jesteś takim samym dzieckiem Stwórcy , jak ja głupia Papugo. Brata bić nie będę :D Już się nauczyłem , ale w poniedziałek mogę podjechać i porozmawiać z bratem o pewnej Ukraińce. Ciekawym , czy brat zwierzy mi się ze swych podbojów ? :D
Miłej niedzieli głupi Jasiu i tylko KONFEDERACJA :)