Przylga napisał(a): U nas w Bolesławcu to chyba nowa moda, bo przy Biedronce na Chrobrego też było dźganie! Może jakiś klub rycerski otworzyli i o tym nie wiem? Różaniec w kieszeni!Nie wiem co ma różaniec do noża. Jak dźgają to przeważnie dla kasy z powodu kasy czy porachunków czy na tle etnicznym i rasistowskim jak np Arabowie Europejczyków z powodu ich kultury który również chrześcijańskiej która nie podoba się im . Ale rozumiem że są tacy jak ty którzy nienawidzą i muszą to wyrażać bzdurami w komentarzach.
~~Jasnoszara Fortegilla napisał(a):Trzeba nosić Różaniec w kieszeni i modlić się! Nie doprecyzowałem, moja wina ;)Ktoś napisał: Przylga napisał(a): U nas w Bolesławcu to chyba nowa moda, bo przy Biedronce na Chrobrego też było dźganie! Może jakiś klub rycerski otworzyli i o tym nie wiem? Różaniec w kieszeni!Nie wiem co ma różaniec do noża. Jak dźgają to przeważnie dla kasy z powodu kasy czy porachunków czy na tle etnicznym i rasistowskim jak np Arabowie Europejczyków z powodu ich kultury który również chrześcijańskiej która nie podoba się im . Ale rozumiem że są tacy jak ty którzy nienawidzą i muszą to wyrażać bzdurami w komentarzach.
Przylga napisał(a): U nas w Bolesławcu to chyba nowa moda, bo przy Biedronce na Chrobrego też było dźganie! Może jakiś klub rycerski otworzyli i o tym nie wiem? Różaniec w kieszeni!
Przylga napisał(a): U nas w Bolesławcu to chyba nowa moda, bo przy Biedronce na Chrobrego też było dźganie! Może jakiś klub rycerski otworzyli i o tym nie wiem? Różaniec w kieszeni!nie wiem czy o tym samym myślę ale dzisiaj koło biedronki była policja i pogotowie gościu siedział na wózku a jakś gościu leżał przed nim na chodniku