emem napisał(a): Tak, zadalismy to pytanie. Odpowiedz znajdziesz w zapisie wideo - juz wkrotce na Bolec.Info :)
~~Cyklamenowy Nachyłek napisał(a): Fantastyczne spotkanie. Bardzo dziękuję wszystkim sponsorom i dwóm osobom obecnym na sali, którzy dorzucili swoją cegiełkę do tego filmu, ja niestety nie mogłam. Pomysł, aby zaprosić Pana Tomasza do Bolesławca był strzałem w dziesiątkę ! Już miałam jechać do Wrocławia, a tu taka niespodzianka ! :) Dziękuję, dziękuję i jeszcze raz bardzo Wam wszystkim dziękuję !
~~Karminowa Calibrachoa napisał(a):~~Cyklamenowy Nachyłek napisał(a): Fantastyczne spotkanie. Bardzo dziękuję wszystkim sponsorom i dwóm osobom obecnym na sali, którzy dorzucili swoją cegiełkę do tego filmu, ja niestety nie mogłam. Pomysł, aby zaprosić Pana Tomasza do Bolesławca był strzałem w dziesiątkę ! Już miałam jechać do Wrocławia, a tu taka niespodzianka ! :) Dziękuję, dziękuję i jeszcze raz bardzo Wam wszystkim dziękuję !
Sponsorom? To ile on zgarnął za występ? Już go antyklerykały nie opłacają?
~Szafirowa Gailadia napisał(a): Suuper spotkanie z kimś,którego dokument miał na świecie blisko 25 milionów odsłon. Katole nie dopisali, zatem wnet zasiądą do klawitur i zaczną ziać hejtem.Zaraz za nimi pedofile w sułtannach dołączą do nich. Przypominam : Pedofilia to czyn karalny - prokuratorzy muszą wejść siłą do biskupstw i postawić akty oskarżenia przestępcom . Dziękujemy bolcowi na wspaniały wieczór.
~~Cyklamenowy Nachyłek napisał(a): Fantastyczne spotkanie. Bardzo dziękuję wszystkim sponsorom i dwóm osobom obecnym na sali, którzy dorzucili swoją cegiełkę do tego filmu, ja niestety nie mogłam. Pomysł, aby zaprosić Pana Tomasza do Bolesławca był strzałem w dziesiątkę ! Już miałam jechać do Wrocławia, a tu taka niespodzianka ! :) Dziękuję, dziękuję i jeszcze raz bardzo Wam wszystkim dziękuję !
~Szafirowa Gailadia napisał(a): Dziękujemy bolcowi na wspaniały wieczór.