~~Zielonoszary Cyprysik napisał(a): Ja bym poczekał na wyrok sądu. A ci ludzie atakują ewidentnie kościół i ludzi do niego chodzących.
Jeżeli chcą manifestować przeciwko księdzu, to niech idą pod areszt śledczy.
Pannazdzieckiem napisał(a):~~Zazieleniała Choina napisał(a): A może tak coś bliżej o redakcji zinfo.pl? O czym informuje, jakie treści promuje, kto jest jej szefem? Przecież Marcin mówił i pisał, że redaktorzy bolec.info są niezwykle dociekliwi. I żeby nie było, jestem zatem by wszystkich pedofili zamykać na wiele lat i to ciężkiego więzienia. Bez względu na wykonywaną profesję.
No to Kolega poleciał :D W piach i tyle , po co TO karmić do śmierci , niezależnie od wdzianka jakie nosi ? :)
Zastosowana autokorekta
fobiak napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):~~Zazieleniała Choina napisał(a): A może tak coś bliżej o redakcji zinfo.pl? O czym informuje, jakie treści promuje, kto jest jej szefem? Przecież Marcin mówił i pisał, że redaktorzy bolec.info są niezwykle dociekliwi. I żeby nie było, jestem zatem by wszystkich pedofili zamykać na wiele lat i to ciężkiego więzienia. Bez względu na wykonywaną profesję.
No to Kolega poleciał :D W piach i tyle , po co TO karmić do śmierci , niezależnie od wdzianka jakie nosi ? :)
tautaj panienko mamy odmienne punkty widzenia. zabicie winnego nie zalatwia sprawy, jedynie uszczesliwa widownie i moralistow, dajac sztuczne zadoscuczynienie srodowisku. dla winnego jest to uwolnienie do winy, sumienia i od znienawidzonego srodowiska. winny powinien ciezko odpracowac wyrzadzone szkody ofiarom, srodowisku i koszty utrzymania we wiezieniu, powinno sie go jak najdluzej utrzymywac przy zyciu aby pokazac co to jest kara i aby byl przestroga dla innych. korwin to dziwny czlowiek us a nauka chrzescijanska zakazuje zabijania. mozna byc radykalnnym ale nie musi sie byc gloopkiem.