~Rumiana Fortegilla napisał(a): Marczewski czy ty czytasz tekst przed opublikowaniem??????
~~Jaskrawoniebieska Sośnica napisał(a): A kto pamięta jej najlepsze czasy z kwitnącymi kwiatami w patio ??
Pannazdzieckiem napisał(a):~~Jaskrawoniebieska Sośnica napisał(a): A kto pamięta jej najlepsze czasy z kwitnącymi kwiatami w patio ??
Ja pamiętam Sośnica :)
Nie podoba mi się cały ten qurwa kapitalizm po polsku . Może na gruncie , po rozbiórce jeszcze jedną galerię handlową pierdyknąć ?
Pamiętam też Hotel Piast ... wiele rzeczy pamiętam , ale mózg mi się lasuje , starość nie radość :)
Pytanko miałbym do Pani Kalii , czy zechce pani ze mną podyskutować , info jakie pani zapodała , to kwintesencja mojej wiedzy , a stara Panna , jak wiadomo , jest qurewsko upierdliwa , jak każda panna :D
Czółko Głupia Papugo :) Gdzie dzisiaj brylujesz ? :)
~~Atramentowy Słoneczniczek napisał(a): nie możesz żyć bez Falco a to że jesteś totalnie olany do ciebie nie dociera
wysłuchano te twoje błagalne pienia o telefon ?
kobieta cię olała co mnie też nie dziwi
Pannazdzieckiem napisał(a):~~Atramentowy Słoneczniczek napisał(a): nie możesz żyć bez Falco a to że jesteś totalnie olany do ciebie nie dociera
wysłuchano te twoje błagalne pienia o telefon ?
kobieta cię olała co mnie też nie dziwi
Głupia Papugo , kłamiesz qurwo , Ty mnie nie olewasz , a ja Ciebie też nie :D Mogę żyć bez Falco , ale czy Falco może żyć bez Panny ? . No chwila szczerości zakłamany celebryto :) ... no lecisz głupia qurwo jaki jeszcze Rannik przybierzesz ?