~~Szarozielony Żółwik napisał(a):~Wrzosowy Tulipan napisał(a): Ja bym mu deska po plecach napieprzał tak jak za PRL.a ja bym mu z działka wodnego przypiepszył jak socha za komuny i pałą go jak stwierdził inteligent bez szkoły.
~~Topazowy Grzybień napisał(a):POSTARAJ SIĘ CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM .~~Szarozielony Żółwik napisał(a):~Wrzosowy Tulipan napisał(a): Ja bym mu deska po plecach napieprzał tak jak za PRL.a ja bym mu z działka wodnego przypiepszył jak socha za komuny i pałą go jak stwierdził inteligent bez szkoły.
A ja jak bym był Sochą to w poniedziałek zgłosił bym cię bydlaku do prokuratury
~Atramentowa Gipsówka napisał(a): Gminy nie stać na ogrodzenie i monitorin lepiej garnki stawiać....wstyd...podziwiam chłopaków z KS Milików którzy sie na wszystko składają bo jak narazie gmina nie przewidziała funduszy na klub,ważne zeby przy korycie nie bylo za mało...wstyd,wstyd i hańba...brawo R.R.
~~Bladoróżowy Osteospermum napisał(a):BRAWO chłopaki z Milikowa super postawa,nie dajcie się szantarzować sołtysce ona jest ostatnią osobą by wybierać trenera .my z innych wiosek pomożemy wam ,brawo COSMOS.~Atramentowa Gipsówka napisał(a): Gminy nie stać na ogrodzenie i monitorin lepiej garnki stawiać....wstyd...podziwiam chłopaków z KS Milików którzy sie na wszystko składają bo jak narazie gmina nie przewidziała funduszy na klub,ważne zeby przy korycie nie bylo za mało...wstyd,wstyd i hańba...brawo R.R.
Trzeba być skończonym ch..... żeby wybudować boisko za milion i nie znaleźć pieniędzy dla sportowców którzy założyli drużynę piłkarską .
~Lawendowy Ubiorek napisał(a): Filip Chudziński?KTO TO JEST