~~Biskupia Fuksja niezalogowany 23 lipca 2019r. o 18:55
Tak tak, więcej progów więcej przejść dla pieszych będzie bezpiecznej. I co jeszcze wymyślą okoliczni mieszkańcy. Kłaniajmy się naszej bolesławieckiej policji. Kilka mandatów co jakiś czas i do porządku przywołają z bożej łaski kierowców . Ale najpierw to policja musi chcieć i nie tylko w tym rejonie. A chodnik po drugiej stronie ulicy powinien być. Pytanie tylko kto jest zarządca tej ulicy. Mowa o Lubanskiej.
~~Butelkowy Słoneczniczek niezalogowany 23 lipca 2019r. o 20:44
Progi to nie jest rozwiązanie......idąc tym tokiem myślenia proponuję, aby przeorać tą drogę co 5 metrów w poprzek...będzie mega bezpiecznie...albo nie...sfrezować całkiem asfalt. Policja co 2 dzień z radarem lub autem nieoznakowanym i każdy by się nauczył jeździć.
~~Złotawa Malina niezalogowany 23 lipca 2019r. o 21:48
Ostatnie zdarzenie jakie pamiętam na Lubańskiej to gałąź która złamała się w wyniku zaniedbań służb odpowiadających za drzewa przy drogach. No chyba że się mylę.
~~Limonkowa Leszczyna niezalogowany 23 lipca 2019r. o 22:09
Wyjechać ze Śluzowej to jest problem- jest maleńkie lusterko w którym niewiele widać.
Dzisiaj tam jechałem, gość mercedesem zapier....... z sygnałem- jak bezpiecznie jeździć ?
~~Limonkowa Leszczyna niezalogowany 23 lipca 2019r. o 22:10
Wyjechać ze Śluzowej to jest problem- jest maleńkie lusterko w którym niewiele widać.
Dzisiaj tam jechałem, gość mercedesem zapier....... z sygnałem- jak bezpiecznie jeździć ?
czasami lecą tam to fakt,ale jakoś nie pamiętam kiedy tam coś się stało....bardziej mnie osobiście martwi rozjazd na Gancarską,w prawo i lewo.już kilka razy miałem okazję skasować auto ale jakoś noga sama na hamulec depta.wielu ludzi jadąc z góry i skręcając w lewo myśli ,że znak ustąp pierwszeństwa dotyczy głównej drogi bo nie widać przeż gałęzie drugiego znaku(tego prawidłowego dotyczącego głównej.naprawdę trzeba tam uważać na innych.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.