~Srebrnobiała Porzeczka napisał(a): Tak, zróbcie tymi nalotami tak aby wyjechali a ceny usług zdrożeją o 300 %
~~Liliowoniebieski Cedr napisał(a):~Srebrnobiała Porzeczka napisał(a): Tak, zróbcie tymi nalotami tak aby wyjechali a ceny usług zdrożeją o 300 %
Chyba cię poj...ło czy ty wiesz ,że dachówka w Niemczech jest tańsza jak w Polsce i jakościowo dużo lepsza ,właśnie dzisiaj zamówiłem na cały dom ,dodam ci ,że jeszcze transport jest w cenie dachówki a u nas z hurtowni na budowę zaśpiewali mi 400 zł .Odkąd pojawili się Ukraińcy ceny usług wzrosły o 100%
~~Modry Brokuł napisał(a):~~Liliowoniebieski Cedr napisał(a):~Srebrnobiała Porzeczka napisał(a): Tak, zróbcie tymi nalotami tak aby wyjechali a ceny usług zdrożeją o 300 %
Chyba cię poj...ło czy ty wiesz ,że dachówka w Niemczech jest tańsza jak w Polsce i jakościowo dużo lepsza ,właśnie dzisiaj zamówiłem na cały dom ,dodam ci ,że jeszcze transport jest w cenie dachówki a u nas z hurtowni na budowę zaśpiewali mi 400 zł .Odkąd pojawili się Ukraińcy ceny usług wzrosły o 100%
Wzrost cen w Polsce za sprawą Ukraińców :) Moze zostawi Pan trochę dla rządu i dla nas samych odpowiedzialnosci za ten wzrost?
~~Szaroczarny Moszenki napisał(a):~~Modry Brokuł napisał(a):~~Liliowoniebieski Cedr napisał(a):~Srebrnobiała Porzeczka napisał(a): Tak, zróbcie tymi nalotami tak aby wyjechali a ceny usług zdrożeją o 300 %
Wzrost cen w Polsce za sprawą Ukraińców :) Moze zostawi Pan trochę dla rządu i dla nas samych odpowiedzialnosci za ten wzrost?
haha.ukraincywinni że dachowka droga:)co za agent:)a mozeiwnny jests tyze
wybierales tak a wladze:)a nie na nich zganiasz:)