~~Fioletowa Kalina napisał(a): ~~Ceglastoróżowy Platan napisał(a): ~~Mysa Szachownica napisał(a):
Ale rozumiem cena robi swoje
Gvwno rozumiesz ,Turcja nie jest dla gołodupców , za 2 tygodnie trzeba wydać na osobę przynajmniej 5 tysi.
No chyba że w zimie pod namiot.
Jaaasssne :))))) Odrzuciłem własnie w zeszłym tygodniu ofertę za 3300/os. , dwa tygodnie hotel 5*. Jak pójdziesz do byle pierwszego biura, pani kawkę zrobi to i skasuje 5 tysi. Jak poszukasz sam to za ten sam hotel czwarta osoba jedzie gratis (różnica w cenie). Ale jak chcecie być goleni i dajecie zarobić sprytniejszym od Was, to proszę bardzo..... A z oferty nie skorzystałem bo znalazłem inny, jak dla mnie lepszy kierunek. Wylot za 12 dni . Polecam poszukać samemu w sieci, I niekoniecznie na
polskich stronach...
Cecha narodowa Polaka, nie wspieram przedsiębiorców ze swojego terenu, kupuję w internecie lub u Niemców. Co tam, że podatek nie trafia do szpitali, szkół w moim mieście. Piszesz nieprawdę, każde biuro podróży w Polsce ma takie same ceny, tylko zależy w którym momencie przyjdziesz, a w którym momencie znajdziesz w
internecie. Jesteś dyspozycyjny i nie zależy Ci gdzie i kiedy polecisz, to masz szansę na last minute, jeśli pracujesz i masz konkretny termin wylotu kupuj first minute.
W biurze podróży oprócz kawy dostaniesz prawdziwe informacje i wiesz jakie są wady i jakie zalety hoteli, sam decydujesz. A jak coś przykrego się wydarzy możesz liczyć na pomoc Twojego biura, komputer nie pomoże. I tyle w tym temacie. A Turcja jest piękna i gościnna. Apeluje o tolerancję, religia nie ma z tym nic wspólnego, przeczytajcie Koran i Biblię.