~Staroróżowa Kapusta niezalogowany 12 sierpnia 2019r. o 19:07
To kolejny przykład na zayfione nie kolice, wszędzie na każdym kroku,...e zaśmiecają swoje środowisko, gdzie są służby? za co biorą kasę firmy sprzątające,co robią urzędasy od ochrony środowiska?
~~Woskowożółty Rozchodnik niezalogowany 12 sierpnia 2019r. o 20:52
dokładnie.dzisiaj dzwoniłem się dowiedzieć co zrobić z rzeczami z działki.usłyszałem tylko ,że meble przyjmują resztę mam bardzo dokładnie po segrgowac,na to moje pytanie jak mam coś metalowe z plastikiem to co z tym zrobić a pani na to,że mam to oddzielić.nawet nie ma opcji dopłaty żeby tego nie robić.więc bedzie wycieczka po śmietnikach i gdzie mogę wywale do ogólnych bo to jakaś porażka jest.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.