Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jakie warunki trzeba spełnić aby lekarka na sorze przyjęła do szpitala?

~~Pozłocista Jeżyna niezalogowany
22 sierpnia 2019r. o 16:17
Ciocia dostała skierowanie do szpitala ,od lekarza pierwszego kontaktu.Co prawda jest po udarze , świeżo wypisana ze szpitala z Lubania. Była w domu i wydawało się że czuje się lepiej.Lecz jej stan pogorszył się , miała straszne bóle , krzyczała.
Pani doktor młoda na izbie przyjęć stwierdziła że ciocia nie nadaje się do przyjęcia do szpitala na oddział neurologii bo ciocia nie powie co ją boli.SZOK , co dalej zrobić z takim chorym człowiekiem? po 5 godzinnym oczekiwaniu na informacje co dalej, okazuje się że ciocia już dawno leży na wewnętrznym. Ale się lekarka zemściła , nie mówiąc rodzinie o takiej decyzji , a rodzina przez 5 godzin w nerwach i lęku czekała na informację na sorze.
Mam pytanie ,jakie warunki trzeba spełnić aby zostać przyjętym do naszego wspaniałego bolesławieckiego szpitala.Reputacja straszna, a lekarze kontraktowi jeszcze gorsi.Mam nadzieję że nie wszyscy.Nikomu nie polecam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brązowoszara Miodunka niezalogowany
24 sierpnia 2019r. o 12:01
Nasi lekarze, maja mocno przerośniete ego--nad wiadomościami !!Rok temu,( sobota) )przypadkowo zmierzyłam sobie poziom cukru --380. przestraszyłam, sie bardzo. Pani z SORU-- skierowała mnie , na pietro- gdzie porad udzielała p. doktor. Przyjęła mnie miła starsza, pani pielęgniarka. --zeszłysmy, na SOR, aby ponownie zbadac poziom cukru. Wynik 92.Przyszła pani doktor, niska, tęgawa, ---taką, też miała mine !! Nie zamieniła ze mna ani słowa. Położyła na stół, kartę przebiegu leczenia. Jakie, było moje zdumienie, kiedy w domu przeczytałam :::Stan,ogólny dobry,pacjentka zorientowana allo i auto-- psychicznie. OSŁUCHOWO !!!!!??????prawidłowy szmer pęcherzykowy,, Tony serca czyste, ASM. Brzuch miękki !!!! I właśnie, tak,zachowuja sie nasi lekarze !!! Może w oczach maja rezonans magn, albo jakas krewna Kaszpirowskiego ??? Smutne !! ale prawdziwe !!! Do teraz, nosze ten papierek, przy sobie !!!! Inicjały pani dr.N S.
~~babayag niezalogowany
1 czerwca 2024r. o 20:02
~~co za cep napisał(a):
Ktoś napisał: ~~PO napisał(a): Już nie wierzę żadnemu lekarzowi z Bolesławca.Potencjalny pacjent to zdrowy pacjent.To ja się pytam PO co nam są POtrzebni lekarze.POwinni POdać emerytą tabletkę dzień eutanazji.

,,POdać emerytą tabletkę dzień eutanazji.''

Ty PiSia kaleko , ty wiejski tłuku.

Herr trzymaj nerwa na wodzy,gadzie jeden zagraniczny,ta pani ma rację, obecna władzunia POkazała jaki ma stosunek do seniorów , mimo że herszt też emeryt
~~Granatowoczarna Lobelia niezalogowany
3 czerwca 2024r. o 5:40
być gejem
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza