Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

upadłość konsumencka

21730
#Irakli nieaktywny
27 sierpnia 2019r. o 19:15
Dzień dobry. Od jakiegoś czasu mam ciężką sytuację i tak zastanawiam się nad upadłością konsumencką. ostatnio natrafiłem na https://www.oglosupadlosckonsumencka.pl/wniosek-o-upadlosc-konsumencka według mnie to będzie najlepszy wybór
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Błękitnoszary Ostrokrzew niezalogowany
27 sierpnia 2019r. o 20:57
wal jak w dym
~~Ognistorudy Pomidor niezalogowany
28 sierpnia 2019r. o 12:54
za 2 zyle sie tak zeszmaciles?
~~Rezedowy Głóg niezalogowany
24 marca 2020r. o 17:58
Irakli napisał(a): Dzień dobry. Od jakiegoś czasu mam ciężką sytuację i tak zastanawiam się nad upadłością konsumencką. ostatnio natrafiłem na https://www.oglosupadlosckonsumencka.pl/wniosek-o-upadlosc-konsumencka według mnie to będzie najlepszy wybór

Sławuś to ty ? Trudno ci będzie się zbunkrować. Wszędzie i u każdego sobie nagrabiłeś.Pałka sie przegła . Krzyżowa to żaden schowek.Do końca życia będziesz żył jak kret . Goły i zes , rany ze strachu. Popytaj jaką sytuację mają ci których wykręciłeś.Kombinujesz jak koń pod górkę . Nic sie nie nauczyłeś.Jedyną upadłość jaką zaliczysz to chyba gleba.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.