~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Idziemy na wiec wyborczy! Do szkoły specjalnej! z hasłami wyborczymi.Premier na otwarciu szkoly........czy on nie ma nic innego do roboty? To jest nachalna,prymitywna agitacja przedwyborcza.Trzeba uruchomic szare komorki.
Zastosowana autokorekta
~Miedziany Rozpław napisał(a): I znowu kolejne wynurzenia osoby, która nie wie już komu zasmęcić życie i jak je obrzydzić... To normlane, że szkoła rozpoczyna działalność od września... Tylko ... nie zauważylby, że remont trwa non stop bez przerwy i po kolei wykonywane są kolejne zadania. Szkoła będzie oddana w terminie najlepszym możliwym, bo budynek zaraz będzie oddany po wakacjach do użytku... Czy że względu na wybory "redaktor" ma coś przeciwko aby dzieci mogły się tam uczyć? A może zaczekać i po 13 października otworzyć szkołę, tak aby "redaktor" nie miał możliwości dyskusji. Poza tym premier ma prawo odwiedzić kiedy chce i gdzie chce dowolne miejsce w Polsce... Proszę więc nie pisać takich głupot i fanaberii i zająć się poważnymi sprawami... Sam właśnie wykorzystał pan sprawę niepelnosprawnych do swoich celów politycznych.
~~Morska Hortensja napisał(a): Panie Kazimierzu PiS dał więcej niepełnosprawnym niż Po z PSL. Mam tu na myśli Warsztaty Terapii Zajęciowej. Dla mnie to manipulacja z pana strony. Niepełnosprawni dostali też podwyżki zasiłków. Niech pan nieprawi, że PiS nie zajmuje się chętnie niepełnosprawnymi. Robi to chętniej niż poprzedni obóz władzy. Głosowałem na Bezpartyjnych .
~~Burgundowy Goździk napisał(a):. Raczej prymitywne myślenie. Przecież ten rząd w kampanii wyborczej obiecał spotkania z P O L A K A M I. " HASŁA" WYBORCZE ZNALAZŁY SIĘ W REALIZACJI OBIETNIC. Nie słyszałam aby sprzedawano ziemie obcokrajowcom czy zakłady pracy. Wręcz przeciwnie. Proponuję stanąć samemu wśród kandydatów do wyborów a mam na myśli wybory do różnych szczebli, a nie ujadać.~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Idziemy na wiec wyborczy! Do szkoły specjalnej! z hasłami wyborczymi.Premier na otwarciu szkoly........czy on nie ma nic innego do roboty? To jest nachalna,prymitywna agitacja przedwyborcza.Trzeba uruchomic szare komorki.
~Błękitnozielona Ostróżka napisał(a): A co się Pan tak przejął społecznością szkoły specjalnej która nawet nie potrafiła walczyć o swoje. Żadnych protestów, żadnych uwag, tylko jak pokorne cielęta przyjmowały to co syflują jej kolejne władze w powiecie i mieście. Skoro nikt tam nie protestuje to proszę się nie napinać, bo gdyby tylko chcieli i mocno protestowali już dawno stała by nowa szkoła bez względu na kolejne kalendarze wyborcze.
A politykom nie się co dziwić nic nowego.