~~Złotawordzawa Kosodrzewina napisał(a): ~~Granatowoczarny Milin napisał(a): ~~Ceglastoróżowy Agrest napisał(a): "Decyzja wczorajsza jest zapewne związana z prowadzoną kampanią wyborczą." - wygląda, że w roku wyborczym należałoby wstrzymać wszystkie inwestycje i starania o pozyskanie środków.
Dokładnie, takie same myśli mnie naszły. Do tej pory raczej trzymaliście fason. Teraz robi się coraz bardziej niesmacznie. Inwestycje są planowane wcześniej, a kiedy otrzyma się na nie fundusze - od naszej lokalnej "władzy" nie jest to zależne. Może trochę więcej obiektywizmu?
Bo ty masz Pisowskie myśli ,ten most miał być remontowany już 3 lata temu ale Roman nie chciał się dołożyć a Powiat jak zwykle biedny i nic nie jest w stanie zrobić samemu .
Nie wiem, skąd myśl, że moje myśli są związane z królującą nam szczęśliwie partią. Może Pan wystartuje w wyborach i będzie realizował i finansował wszystkie potrzebne projekty. Rozumiem, że prezydenci mają jakąś kasę zapomogową i z niej finansują wszystko. Nic, tylko startować na stołek...