~~Brunatnozielony Bambus napisał(a): Nie jestem za zadna , choc uwazam siebie za niezle funkcjonujaego przedsiebiorce - wiec spojrzenie na ekonomie mam dobrze wyrobione (inaczej niz krzykacze ,ktorzy krzycza ze pis ratuje swiat - nie , pis go rujnuje ale jeszcze tego nie widzicie).Jakimś przedsiębiorcą może i jesteś,ale z ortografią u Ciebie to słabiutko
Moim zdaniem premier jest kłamcom i manipulantem - mowi tłumowi co ten chce slyszec , niestety sluchacze bezmyslnie wpuszczaja sobie te brednie do glowy - przykro jest patrzec na to jak słabo intelektualnie rozwinięte mamy społeczenstwo - a jeszcze bardziej to boli kiedy widzi sie ludzi młodych z głowai wypranymi od propagandy.
~~Żółta Pelargonia napisał(a): zadziałał pisowski Pegazus i sprawa jasna dla pinokia
nie chcą mnie witać chlebem i solą a wykupują w sklepach ryż więc sobie odpuszczę
~~Lilioworóżowy Kielichowiec napisał(a): Swietna wiadomość, Zapraszamy panie premierze ,
Morawiecki pierwszy premier , od 89 który nie powiedział PININDZY NIMA I NIE BYDZIE>
Super że pan tu będzie.
Troszke tu u nas hejterów ale to tylko tyle co na tym portaliku
kilka sztuk pluje jadem,
prawdopodobnie to jeszcze nadają z wieżyczki z Włocławka
HAHAHAHAHAH
~Krwistoczerwony Driakiew napisał(a): Nikt ci miernoto nie każe tam być.Odezwała się miernota ... pierwszego sortu.