Pannazdzieckiem napisał(a):~~Czerwonopomarańczowy Ubiorek napisał(a): hahahahah...stwórca ci podpowiedział by nie odbierać awizo ?
czy masz już tak ciepło w gatkach ze zabrakło odwago by stawić się w sądzie?
spoko ...ja już znam kolejny termin a ciebie doprowadzą ...hahahahaha
Niech próbują potomkowie Ormowców :D Mnie można skasować , ale nie można zastraszyć Głupia Papugo :) ... bo dba o mnie Stwórca .. Twój brak szacunku do Istot materialnych , jak ja , i do Istot niematerialnych , jak Sathana jest powszechnie wiadomy . Wisi mi jakie jeszcze rozprawy będziesz chciała toczyć Głupia Papugo , bo gdybyś miała jaja między nogami , to nie potrzebujemy sądów , a udeptanej ziemi , jak średniowieczni rycerze ... " szrama na pysku faceta jest powodem do dumy " ... ja to wiem , a Ty ? .... adwokata potrzebujesz ? ... qurwa mać , ale cieć.
No to kiedy ? Wiesz przecież , że olewam żydowskie papiery.
Zastosowana autokorekta
~~Ołowiana Stokrotka napisał(a): Chorzy lewacy wykorzystują naiwne dzieci
~Indygowy Nagietek napisał(a): Radni panie kolego, jak zapewne inni pracują w tym czasie m.in na pana emeryturę
~~Sepiowy Rozmaryn napisał(a):~~Ołowiana Stokrotka napisał(a): Chorzy lewacy wykorzystują naiwne dzieci
Że manipulują młodzieżą to normalne. Młodzi, naiwni łykną wszystko co im się poda. Ale żeby stary facet tak dał się wkręcić. No chyba że on wali w ten bęben zupełnie świadomie. Ale takie draństwo prędzej czy później będzie "nagrodzone".
~~Stalowoniebieska Skimia napisał(a):~~Sepiowy Rozmaryn napisał(a):~~Ołowiana Stokrotka napisał(a): Chorzy lewacy wykorzystują naiwne dzieci
Że manipulują młodzieżą to normalne. Młodzi, naiwni łykną wszystko co im się poda. Ale żeby stary facet tak dał się wkręcić. No chyba że on wali w ten bęben zupełnie świadomie. Ale takie draństwo prędzej czy później będzie "nagrodzone".
Ocieplenie klimatu, manipulacja młodzieżą, jaki tok rozumowania?
Ta młodzież jest myśląca i wie doskonale jakie są i jak ogromne będą skutki ocieplenia klimatu. Myślą o sobie i przyszłych pokoleniach. Tobie jest wszystko jedno, bo zapewne nie dużo życia Ci zostało. Pan Bóg dał rozum, żeby z niego korzystać, więc skorzystaj!!!