~~Płowobrązowa Kalina napisał(a): Do Indygowy Buk.
Niektórym jednak trzeba jak cepem w snop.Płacą nie znaczy ,że wszyscy .Tylko Ci którzy przekraczają zwolnienie od podatku.O ile renciście sciągają od każdej kwoty ,sukienkowi sami deklarują kwote dochodu i pewne jest ,że na 10 to jeden zapłaci od najniższego .Odnosnie działalności .Jak jesteś taki uczony to wymus by swoją działalność prowadzili w swoich budynkach,albo niech płacą szkołom za wynajem.ZUS tez mają według innych zasad ale pensje po 4 koła z naszych podatków a nie sukienkowych złodziejskich zysków.Brawo kobiecie ,że ruszyła temat .Wierze ,że DLD naprawi kiedyś swój największy błąd i roz…...ten cały konkordat.Wtedy im wybaczę i zagłosuje na nich ,teraz pozostaje tylko PO
"Pewne jest to".... Daj jakieś dane. Nie rzucaj ogólnikami. Nie odniosłeś się prowadzenia działalności dot. kas fiskalnych... Mi tez się nie podoba ten stan rzeczy, ale jestem realistą i doskonale wiem że nikt niczego nie zrobi... Jest to temat, który zawsze można podnieść ale nigdy nic z tego nie będzie. Nigdy....